Opslag

Collapse
No announcement yet.

Barista ved arrangement til fordel for Burundis kvinder med TCC og Kristian

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Barista ved arrangement til fordel for Burundis kvinder med TCC og Kristian

  iHej alle,

  Jeg har igen sagt ja til at hjælpe Kaffesøstrene med at brygge kaffe til deres velgørenhedsprojekt. Første gang var her: https://www.instagram.com/p/BT6p6DqF...espressobar.dk
  Denne gang er der foredrag v. Samuli Marila fra The Coffee Collective


  Det er onsdag den 21. marts går det løs på Enigma, Østerbro, København.

  Jeg stiller en lille kaffebar op og skal brygge espressobaseret kaffe, typisk latte på bønner fra Burundi med masser af dejlig frugt og syre og sidste gang var de ristet af Kontra og CCL.

  Jeg har tidligere holdt et oplæg om god kaffe, men et slår ikke til, både at skulle snakke og brygge latte på samme tid og denne gang er der op til 150 personer som kan deltage og arrangementet er kun ganske kort tid

  Der kan købes en cookie, som er bagt af søstrene og der betales med MobilePay (også til søstrene) så vi skal egentlig "bare" servere den kaffe som kunder har bestilt. Der bliver som regel altid lige tid til en lille snak og den slags, men med så mange mennesker skal der også helst produceres lidt. Overskuddet går til Burundis kvinder.

  Derfor vil jeg høre om der var en eller 2, som kunne have lyst til at prøve kræfter med at skyde en masse kaffe og hjælpe til? Det er frivilligt og i den gode sags tjeneste
  2 personer, udover mig, er for meget, men så kunne man skiftes lidt eller hvad der nu passer ind Det er rimelig kort tid og intenst, men sjovt.

  Det er arrangementer som ser ud til at blive ca. 2 gange om året, så der er mulighed for at få øvet sig lige mere, hvis man har en barista i maven.... måske det kunne det blive til mere i fremtiden.

  Skriv gerne en PM eller her i tråden. I tilfælde af flere tilkendegivelser, så finder vi ud af det. Det er jo også muligt at tilmelde sig selve arrangementet som gæst.

  Mvh.
  Kristian
  KristianK
  En del af EspressoBar


  Følg mig meget gerne på
  https://instagram.com/kristianskaffe.dk
  https://www.facebook.com/Kristianskaffe.dk/

  Hjemmeside
  www.kristianskaffe.dk og www.lejenbarista.dk

 • #2
  Så er der hjælper på plads
  Tak for henvendelserne
  KristianK
  En del af EspressoBar


  Følg mig meget gerne på
  https://instagram.com/kristianskaffe.dk
  https://www.facebook.com/Kristianskaffe.dk/

  Hjemmeside
  www.kristianskaffe.dk og www.lejenbarista.dk

  Comment

  Working...
  X