Opslag

Collapse
No announcement yet.

Danish Coffee Roasting Championship 2019

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Fantastisk!! Vi glæder os til du kan levere i egen perso. .

    Tak for hjælpen med print af præmierne
    Coffee aficionado, frequently found sipping wine🍷
    I’ve been told I like tea
    I know nothing about everything, expect most comments to be failed jokes.

    Plans stuff in my spare time ☕️👌

    Comment


    • #17
      Hvem består dommerpanelet til sådan et event egentlig af?
      Espresso: La Marzocco Linea Mini (modded med restrictor, preinfusion og kosmetiske opgraderinger fra Pantechnicon og Artpresso)
      Kværn: Mahlkönig K30 Vario Air + Lagom P64 SSP
      Sort: V60, Aeropress, Chemex, Stempel - I prioriteret rækkefølge

      Comment


      • #18
        Først og fremest tillykke til Rasmus, Joe og Nobu!

        Jeg ville så gerne have været der og set - desværre kom der arbejde og familiære ting i vejen, sådan går det jo. Vil gøre alt for at komme og heppe næste år


        Ifht:
        Oprindeligt indsendt af KThorlund Se indlæg
        Hvordan vurderer man kaffen efter ristning, og finder vinderen - er det på duft og farve - eller cuppes de på et tidspunkt hvor de ikke er færdig afgasset / udviklet?
        Man følger SCA standard. Dvs. cupping skal foregå mellem 8-24 timer efter rist (så vidt jeg husker, ret mig hvis jeg tager fejl). Og hvis jeg ikke husker helt galt, så scorer man kun på sensorik, altså smag, aroma, mundfølelse m.m.. Cupping-kopper bør være mørke indevendig så dommer kun bruge smagen som navigator.

        Ifht. dommerpanelet plejer det at være meget kompente risterere og kaffesmagere, Ida fra Kontra var med i år så vidt jeg ved, og jeg gætter på Michael de Renouard også var en del af panelet.
        Er til "sort" kaffe, på lyse bønner

        Comment


        • #19
          Sine fra HolyBean var også i dommerpanelet
          Mazzer Major m. arduino timer mod, Fieldgrind
          Izzo Alex Duetto IV+, VST 20gr, DIY 3D designet Grind Distribution Tool, IMS Tamper
          Handpresso, 3D designet Handpresso funnel og tampertool
          Hario V60 kobber, Brewista Artisan Digital Elkeddel
          KitchenAid Cold Brew koldbrygger
          Brewista Smart Scale v2.0
          DIY Fluidbed 300 gr. rister

          Comment


          • #20
            Oprindeligt indsendt af kidcaffeine Se indlæg
            Hvem består dommerpanelet til sådan et event egentlig af?
            Man kan finde listen på SCADenmark.coffee, men her kommer den

            Michael de Renouard Head Judge
            Sine Klejs Gren Dommer
            John Gibson Dommer
            Ida Lindhardt Kofod Dommer
            Kenneth Kastberg Dommer
            Jay Caragay SCA Representative
            Coffee aficionado, frequently found sipping wine🍷
            I’ve been told I like tea
            I know nothing about everything, expect most comments to be failed jokes.

            Plans stuff in my spare time ☕️👌

            Comment


            • #21
              What he said [emoji3595]

              Comment


              • #22
                Oprindeligt indsendt af Benjoh Se indlæg
                Først og fremest tillykke til Rasmus, Joe og Nobu!

                Jeg ville så gerne have været der og set - desværre kom der arbejde og familiære ting i vejen, sådan går det jo. Vil gøre alt for at komme og heppe næste år


                Ifht:

                Man følger SCA standard. Dvs. cupping skal foregå mellem 8-24 timer efter rist (så vidt jeg husker, ret mig hvis jeg tager fejl). Og hvis jeg ikke husker helt galt, så scorer man kun på sensorik, altså smag, aroma, mundfølelse m.m.. Cupping-kopper bør være mørke indevendig så dommer kun bruge smagen som navigator.

                Ifht. dommerpanelet plejer det at være meget kompente risterere og kaffesmagere, Ida fra Kontra var med i år så vidt jeg ved, og jeg gætter på Michael de Renouard også var en del af panelet.
                Ristet lørdag, cuppet søndag ja. Mener reglerne siger 8 timer minimum.

                De bliver i høj grad dømt på hvor gode de er til at forudsige deres describtorere, så hvis de mener deres ristede kaffe kommer til at smage af abrikos, så får de points hvis den smager af det, ligeledes skal de graduerer syre mm. og får så points efter det. Alt det gør de efter en sample roast af alle lafferne, og skal så blende efter.
                Coffee aficionado, frequently found sipping wine🍷
                I’ve been told I like tea
                I know nothing about everything, expect most comments to be failed jokes.

                Plans stuff in my spare time ☕️👌

                Comment

                Working...
                X