Opslag

Collapse
No announcement yet.

Fra Kaffefestivallen 2020 - Danish Coffee Festival

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Kaffe T
  replied
  DR-nyheder har artikel med den nyslåede barista Danmarksmester fra Kaffefestivallen - Kian fra TCC

  Leave a comment:


 • Lav
  replied
  Tre glade BrewBar baristaer [emoji4]
  Sent from my iPhone using Tapatalk

  Leave a comment:


 • KristianK
  replied
  Og Grinderman fortæller om maskiner og kredsløb til de interesserede.

  Leave a comment:


 • KristianK
  replied
  Lav og Buller er klar i Brewbaren

  Leave a comment:


 • KristianK
  replied
  Radio2500 kom forbi!

  Leave a comment:


 • Grinderman
  replied
  Fra Kaffefestivallen 2020 - Danish Coffee Festival

  Stemningsbilleder!

  Leave a comment:


 • Kaffe T
  started a topic Fra Kaffefestivallen 2020 - Danish Coffee Festival

  Fra Kaffefestivallen 2020 - Danish Coffee Festival

  En tråd til at fortælle og poste billeder fra kaffefestivallen i Valby i disse dage.

  Jeg var der igår. Såååå hyggeligt :-D

  Total familiefest. Kun til at blive glad af.

  Nå ja, nu kender jeg jo også gud-og-hvermand i kaffebranchen. Men jeg fornemmer det er nemt komme i snak med alle. Jeg talte også med et par nye. Og med folk, jeg kun har mødt en gang før. Og alligevel husker man hinanden - og får lige en kaffesnak.

  Lidt smart at komme fredag, fordi der er færrest mennesker -> så har alle dem i standende bedre tid til at snakke. Sidste år var jeg der lørdag og der var tæt pakket.

  Først tænkte jeg at E-bars stand havde flot placering: lige når man kommer ind. Men folk gik lige forbi. Det var nok fordi der ikke var så mange i lokalet - og så suges man mere ind i lokalet, hvor der sker mere. På et tidspunkt var der et par kunder i butikken, og straks trak det flere til. Jeg talte med nogle øl-nørder, som var igang med at eksperimenterer med at bruge kaffe i ølbrygningen - og derfor var kommet for at lære mere. Total smagenørder. De arbejdede i en ølbar inde i byen - og jeg lovede at komme forbi en dag.

  En finsk kvinde genkendte mig. Hun arbejder for det schweiziske firma Algrano, som forbinder små risterier direkte med kaffebønder. Formidler samples. Og så deler man container. Så det bliver nemt for små risterier at købe direkte fra kaffebønder. Vi havde mødt hinanden for 1-2 år siden til cupping & foredrag med dem hos Nordhavn Roasters. Nogle mennesker er bare gode til at huske ansigter. Jeg fortalte om det til en rister - og han var straks: hende må jeg lige tale med.

  Og så talte jeg med en, som havde været barista-konsulent hos McD, da de for et år siden startede med at serverer barista-kaffe. Politiken hvervede mig til at være kaffedommer på deres kaffe plus 4 andre store: Starbucks, Joe & the juice, Lagkagehuset og Espressobar. Jeg sagde at måske havde været for hård i min dom. Starbucks og McD havde fået hhv 1 og 2 stjerner ud 6. Højdescoren var 4 stjerner. Bare fordi det passe i mine smagsløg, så matcher det jo ikke den almindelige kaffedrikkers oplevelse. Han ku fortælle at McD havde taget det meget til efterretning. Min kritik på at mælken var steamet for varmt (70 C) og så videre. Nå fedt. Så nyttede det noget.
Working...
X