Sigfreds Kaffebar i Ryesgade 3, Århus huser lørdag d. 5. september Danmarks Barista-Landshold. De fire dygtige baristaer vil stå bag baren og servere Sigfreds kaffe på passioneret vis.
Nu på lørdag, d. 5. september, er det muligt for Århus-borgere, festuge-gængere og andre at opleve det danske Barista-landshold i aktion, når de passer biksen hos Sigfreds Kaffebar i Ryesgade 3.
Baristaerne vil være at finde i kaffebaren fra 10-16, og de heldige kunder vil have mulighed for at spørge ind til hvad det indebærer at være landshold.
Udover at servere kaffe for gæsterne vil de 4 baristaer også stå for 3 gange cupping i løbet af dagen.
Cupping er navnet på den metode som professionelle bruger når de smager kaffe. Som ved en vinsmagning vil gæster her ha mulighed for at få et indblik i denne del af kaffeverdenen, og dette er en go måde at lære at sætte ord på det man smager.
På det danske Barista-Landshold er nemlig danmarksmesteren i Cupping; Samuli Marila og mon ikke han vil kunne hjælpe de fleste til at klare en cupping?
Udover Samuli Marila består Barista-Landsholdet af Morten Vestenaa som er Barista danmarksmester( Billedet). Morten er til dagligt at finde på Sigfreds kaffebar.
Ea Pedersen blev i år nummer 1 i den danske Latte-art konkurrence og arbejder til dagligt hos Baresso i København.
Det sidste medlem på landsholdet er Karen Elisabeth Dysted som er holdets anfører. Karen arbejder til dagligt på The Coffee Collective i København
Ovenstående er på opfordring fra Karen klippet fra Mortens blog http://kaffemortentilamerika.dk/
EspressoBar håber, at vi kan få nogle entusiastiske brugere lokket ind og hilse på de dygtige landsholdsfolk.
Nu på lørdag, d. 5. september, er det muligt for Århus-borgere, festuge-gængere og andre at opleve det danske Barista-landshold i aktion, når de passer biksen hos Sigfreds Kaffebar i Ryesgade 3.
Baristaerne vil være at finde i kaffebaren fra 10-16, og de heldige kunder vil have mulighed for at spørge ind til hvad det indebærer at være landshold.
Udover at servere kaffe for gæsterne vil de 4 baristaer også stå for 3 gange cupping i løbet af dagen.
Cupping er navnet på den metode som professionelle bruger når de smager kaffe. Som ved en vinsmagning vil gæster her ha mulighed for at få et indblik i denne del af kaffeverdenen, og dette er en go måde at lære at sætte ord på det man smager.
På det danske Barista-Landshold er nemlig danmarksmesteren i Cupping; Samuli Marila og mon ikke han vil kunne hjælpe de fleste til at klare en cupping?
Udover Samuli Marila består Barista-Landsholdet af Morten Vestenaa som er Barista danmarksmester( Billedet). Morten er til dagligt at finde på Sigfreds kaffebar.
Ea Pedersen blev i år nummer 1 i den danske Latte-art konkurrence og arbejder til dagligt hos Baresso i København.
Det sidste medlem på landsholdet er Karen Elisabeth Dysted som er holdets anfører. Karen arbejder til dagligt på The Coffee Collective i København
Ovenstående er på opfordring fra Karen klippet fra Mortens blog http://kaffemortentilamerika.dk/
EspressoBar håber, at vi kan få nogle entusiastiske brugere lokket ind og hilse på de dygtige landsholdsfolk.
Comment