Opslag

Collapse
No announcement yet.

Spørgsmål (mest) til Kenneth Kastberg

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Spørgsmål (mest) til Kenneth Kastberg

  Igennem et lille kort interview jeg lavede med Kenneth fik jeg indtryk af, at han havde en måske anderledes men rigtig dejlig tilgang til det at deltage i konkurrencerne. Jeg håber at Kenneth vil kommentere og uddybe lidt mere på det her i forum, da det præcis er sådan en tilgang der kan få mange flere baristaer til at deltage næste år.

  Set udefra kan det godt se noget uoverskueligt ud at deltage ved baristamesterskaberne. Mange af deltagerne stiller op men noget meget fancy og sikkert også dyrt udstyr. Så hvis ikke man lige har en masse penge der ligger og brænder i lommen eller har sponsorere, er det så overhovedet muligt at deltage? Og niveauet ser jo også utroligt højt ud, hvilket måske også skræmmer mange.

  Men når man lyttede til Kenneth var det for ham slet ikke alt det konkurrencerne handler om. Han besluttede under to uger før konkurrencen at han ville stille op, og han lever ikke af at stå bag en espressomaskine dagen lang. Han tager som konsulent for Café River rundt til restauranter og caféer hvor han møder en masse baristaer og café ejere og det lød lidt til at hans mission med at stille op hoedsageligt var at gøre disse opmærksomme på konkurrencerne og dermed udbrede disse.

  Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre Kenneths råd til de baristaer, der går rundt ude på caféerne måske med en lille konkurrencebarista i maven, men som ikke tør eller kan overskue at stille op. Andre der har et bud på dette er selvfølgelig mere end velkommen til at give sit besyv med...
  Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

  La Marzocco GS/3
  Baratza Forté
  Bestmax filter


  1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser
Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎