Under konkurrencen prøvede jeg naturligvis at suge så meget til mig som muligt og kiggede bl.a. efter de forskellige baristaers tamper teknik.
Den var meget forskellig fra barista til barista. Nogle brugte distributions teknikker, andre ikke. Nogle så ud til at tampe ret hårdt mens andre så ud til at have et meget let tamp.
Så vidt jeg kunne se, brugte alle baristaerne at slå på portafilteret efter et første let tamp.
Jeg kunne godt tænke mig at høre baristaernes kommentarer til deres tamper teknik, herunder hvor meget \"de går op i det\", om de ved, hvor hårdt de tamper, om de har prøvet mange forskellige teknikker, inden de fandt deres m.v.
Den var meget forskellig fra barista til barista. Nogle brugte distributions teknikker, andre ikke. Nogle så ud til at tampe ret hårdt mens andre så ud til at have et meget let tamp.
Så vidt jeg kunne se, brugte alle baristaerne at slå på portafilteret efter et første let tamp.
Jeg kunne godt tænke mig at høre baristaernes kommentarer til deres tamper teknik, herunder hvor meget \"de går op i det\", om de ved, hvor hårdt de tamper, om de har prøvet mange forskellige teknikker, inden de fandt deres m.v.
Comment