Hej,
Jeg er rimelig ny indenfor blanding af espressokaffe. Jeg har indtil videre lavet 6 forskellige blandinger og har været meget metodisk med at dokumentere blandingerne og ristningerne. Indtil videre har mine bedste blandinger hovedsageligt indeholdt Sumatra Mandheling (fra Kaffeagenterne) og til dels Fazenda Yellow Bourbon (også fra Kaffeagenterne). Altså har dette været mine mest succesfulde basisbønner.
Hvad bruger I andre som basis? Jeg er løbet tør for Mandheling og skal lige vide, om jeg bare skal købe dem ind i rå mængder eller jeg skal være opmærksom på at prøve noget andet?
Min bedste blanding indtil videre ser således ud:

Post edited by: MoBak, at: 2007/07/03 10:25
Jeg er rimelig ny indenfor blanding af espressokaffe. Jeg har indtil videre lavet 6 forskellige blandinger og har været meget metodisk med at dokumentere blandingerne og ristningerne. Indtil videre har mine bedste blandinger hovedsageligt indeholdt Sumatra Mandheling (fra Kaffeagenterne) og til dels Fazenda Yellow Bourbon (også fra Kaffeagenterne). Altså har dette været mine mest succesfulde basisbønner.
Hvad bruger I andre som basis? Jeg er løbet tør for Mandheling og skal lige vide, om jeg bare skal købe dem ind i rå mængder eller jeg skal være opmærksom på at prøve noget andet?
Min bedste blanding indtil videre ser således ud:

Post edited by: MoBak, at: 2007/07/03 10:25
Comment