Hej
Jeg er supergrøn hvad angår blandinger af grønne bønner. Jeg har indtil nu kun købt espresso blandinger og eksperimenteret med ristningen af dem.
Hvor starter jeg hvis jeg får mod på at \'\'gøre det selv, selv\'\'??
Der er al mulig snak om en \'\'base\'\' i blandingen. Hvad bruger man som base? Skal det helst være en bestemt sort af bønne fra en bestemt region??
Hva med rubusta, er det som navnet antyder en rubust satan der sviger langt ned i halsen?? Hvor bruger man den og hvad er formålet.. smagsmæssigt??
Jeg har sikkert massere af spørgsmål der dog ikke helt har formuleret sig p.g.a. min insufficiente kaffeviden.
Kan i hjælpe??
Jeg er supergrøn hvad angår blandinger af grønne bønner. Jeg har indtil nu kun købt espresso blandinger og eksperimenteret med ristningen af dem.
Hvor starter jeg hvis jeg får mod på at \'\'gøre det selv, selv\'\'??
Der er al mulig snak om en \'\'base\'\' i blandingen. Hvad bruger man som base? Skal det helst være en bestemt sort af bønne fra en bestemt region??
Hva med rubusta, er det som navnet antyder en rubust satan der sviger langt ned i halsen?? Hvor bruger man den og hvad er formålet.. smagsmæssigt??
Jeg har sikkert massere af spørgsmål der dog ikke helt har formuleret sig p.g.a. min insufficiente kaffeviden.
Kan i hjælpe??
Comment