Hej,
Er der nogle af jer der nogensinde laver espresso af single origin bønner i stedet for blends. Sidst jeg ristede bønner til en blend, ristede jeg hver type bønner for sig og sørgede for, at der var nok både til min espressoblanding og til at jeg kunne smage hver bønne både som stempel og espresso. I da smagte jeg så den første S.O. som espresso. Det var en India Monsooned Malabar AA (købt i KaffeMekka) og det var en overraskende positiv oplevelse. Meget anderledes end min espressoblanding og nok ikke noget jeg ville gøre som en vane, men det var interessant at smage karakteristikaen i dén ene bønne for sig. Jeg beklager, at jeg stadig ikke kan finde ud af at beskrive smag, så jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvordan den smagte, men det var som sagt en positiv oplevelse.
Drikker I andre nogensinde S.O. espresso og hvis I gør, er der nogle bestemte, der specielt er værd at prøve?
Er der nogle af jer der nogensinde laver espresso af single origin bønner i stedet for blends. Sidst jeg ristede bønner til en blend, ristede jeg hver type bønner for sig og sørgede for, at der var nok både til min espressoblanding og til at jeg kunne smage hver bønne både som stempel og espresso. I da smagte jeg så den første S.O. som espresso. Det var en India Monsooned Malabar AA (købt i KaffeMekka) og det var en overraskende positiv oplevelse. Meget anderledes end min espressoblanding og nok ikke noget jeg ville gøre som en vane, men det var interessant at smage karakteristikaen i dén ene bønne for sig. Jeg beklager, at jeg stadig ikke kan finde ud af at beskrive smag, så jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvordan den smagte, men det var som sagt en positiv oplevelse.
Drikker I andre nogensinde S.O. espresso og hvis I gør, er der nogle bestemte, der specielt er værd at prøve?
Comment