Hvem er egentlig bagmanden/bagmændene bag espressobar.dk blenden??
Opslag
Collapse
No announcement yet.
Espressobar.dk blend
Collapse
X
-
Re:Espressobar.dk blend
EPO wrote:
Hvem er egentlig bagmanden/bagmændene bag espressobar.dk blenden??Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!
La Marzocco GS/3
Baratza Forté
Bestmax filter
1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser
-
-
Re:Espressobar.dk blend
cool jeg skulle bare lige vide hvem jeg skulle sende respekt point, det er en spændende blend, som jeg dog lige skal eksperimentere lidt med, med hensyn til ristning
inch:
Michael EPO Rasmussen
Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche
Comment
-
-
Re:Espressobar.dk blend
EPO wrote:
cool jeg skulle bare lige vide hvem jeg skulle sende respekt point, det er en spændende blend, som jeg dog lige skal eksperimentere lidt med, med hensyn til ristning
inch:
Administrator på EspressoBar
Nuova Simonelli Appia 1.GR.
Mazzer Kony Electronic
Comment
-
-
Re:Espressobar.dk blend
Jeg ristede lige et enkelt kilo i aftes, og glæder mig til der er gået en uges tid.
Den sidste rist fik lov til at hvile i 1,5 uge inden jeg tog hul på posen,(efter et godt råd fra TCC drengene) og manner manner den udvikler sig positivtAdministator på espressobar
Izzo Alex Duetto
Toper Cafemino
Kværna 1F, Mazzer Mini Electronic A, Rocky
Pullmann deluxe, Pullmann Barista, Rusbjerg tamper model 2 (prototype ver 2)
Og en masse andet lir... Men alligevel ikke nok...
Comment
-
-
Re:Espressobar.dk blend
ChrZacho wrote:
Jaa maann ... glæder mig osse til at få en skovlfuld ned i HotTop\'en .. tror jeg i bedste TCC stil .. :whistle: ... vil forsøge med en lidt lysere rist end normalt
Any way, respekt til holdet bag blenden, den kan i bestemt godt værre stolte afMichael EPO Rasmussen
Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche
Comment
-
-
Re:Espressobar.dk blend
EPO wrote:
[b]Any way, respekt til holdet bag blenden, den kan i bestemt godt værre stolte afDejligt at den falder i god jord.
Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!
La Marzocco GS/3
Baratza Forté
Bestmax filter
1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser
Comment
-
-
Re:Espressobar.dk blend
Jeg har også ristet den lidt lysere end sidst, jeg tror de fine nuancer i blenden kommer bedre frem, hvis den ikke køres for mørk.
Gør Jer selv den tjeneste at lade en portion ligge i mindst en uge inden i lader den slippe fri. Det udvikler smagen rigtigt meget, den bliver meget mere afrundet/blød.
Bare min erfaring :PAdministator på espressobar
Izzo Alex Duetto
Toper Cafemino
Kværna 1F, Mazzer Mini Electronic A, Rocky
Pullmann deluxe, Pullmann Barista, Rusbjerg tamper model 2 (prototype ver 2)
Og en masse andet lir... Men alligevel ikke nok...
Comment
-
Comment