Opslag

Collapse
No announcement yet.

Espressobar.dk blend

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Espressobar.dk blend

    Hvem er egentlig bagmanden/bagmændene bag espressobar.dk blenden??
    Michael EPO Rasmussen

    Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche

  • #2
    Re:Espressobar.dk blend

    EPO wrote:
    Hvem er egentlig bagmanden/bagmændene bag espressobar.dk blenden??
    Det er folkene bag EspressoBar (se Om EspressoBar) samt Thomas fra Kaffe-Agenterne.
    Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

    La Marzocco GS/3
    Baratza Forté
    Bestmax filter


    1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

    Comment


    • #3
      Re:Espressobar.dk blend

      cool jeg skulle bare lige vide hvem jeg skulle sende respekt point , det er en spændende blend, som jeg dog lige skal eksperimentere lidt med, med hensyn til ristning inch:
      Michael EPO Rasmussen

      Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche

      Comment


      • #4
        Re:Espressobar.dk blend

        EPO wrote:
        cool jeg skulle bare lige vide hvem jeg skulle sende respekt point , det er en spændende blend, som jeg dog lige skal eksperimentere lidt med, med hensyn til ristning inch:
        Jaa maann ... glæder mig osse til at få en skovlfuld ned i HotTop\'en .. tror jeg i bedste TCC stil .. :whistle: ... vil forsøge med en lidt lysere rist end normalt
        Administrator på EspressoBar
        Nuova Simonelli Appia 1.GR.
        Mazzer Kony Electronic

        Comment


        • #5
          Re:Espressobar.dk blend

          Jeg ristede lige et enkelt kilo i aftes, og glæder mig til der er gået en uges tid.

          Den sidste rist fik lov til at hvile i 1,5 uge inden jeg tog hul på posen,(efter et godt råd fra TCC drengene) og manner manner den udvikler sig positivt
          Administator på espressobar
          Izzo Alex Duetto
          Toper Cafemino
          Kværna 1F, Mazzer Mini Electronic A, Rocky
          Pullmann deluxe, Pullmann Barista, Rusbjerg tamper model 2 (prototype ver 2)

          Og en masse andet lir... Men alligevel ikke nok...

          Comment


          • #6
            Re:Espressobar.dk blend

            ChrZacho wrote:
            Jaa maann ... glæder mig osse til at få en skovlfuld ned i HotTop\'en .. tror jeg i bedste TCC stil .. :whistle: ... vil forsøge med en lidt lysere rist end normalt
            Jeg tror også jeg prøve med en lidt \"lys\" rist, den sidste omgang jeg ristede var definitivt for mørk, ikke at den var dårlig meeeenn jeg er rimelig sikker på at det ville klæde den at være lidt mindre \"solbrændt\"

            Any way, respekt til holdet bag blenden, den kan i bestemt godt værre stolte af
            Michael EPO Rasmussen

            Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche

            Comment


            • #7
              Re:Espressobar.dk blend

              EPO wrote:
              [b]Any way, respekt til holdet bag blenden, den kan i bestemt godt værre stolte af
              Mange tak Dejligt at den falder i god jord.
              Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

              La Marzocco GS/3
              Baratza Forté
              Bestmax filter


              1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

              Comment


              • #8
                Re:Espressobar.dk blend

                Jeg har også ristet den lidt lysere end sidst, jeg tror de fine nuancer i blenden kommer bedre frem, hvis den ikke køres for mørk.

                Gør Jer selv den tjeneste at lade en portion ligge i mindst en uge inden i lader den slippe fri. Det udvikler smagen rigtigt meget, den bliver meget mere afrundet/blød.

                Bare min erfaring :P
                Administator på espressobar
                Izzo Alex Duetto
                Toper Cafemino
                Kværna 1F, Mazzer Mini Electronic A, Rocky
                Pullmann deluxe, Pullmann Barista, Rusbjerg tamper model 2 (prototype ver 2)

                Og en masse andet lir... Men alligevel ikke nok...

                Comment

                Working...
                X