Jeg fjerner normalt omkring 10% af de grønne bønner før jeg rister - I dag fjernede jeg 18% - Inkl. en sten :P
Jeg synes jeg kan smage forskel i mine skud - Jeg kan ikke forestille mig at nogle af de klamme bønner jeg fjerner ikke har indflydelse på kaffen!
Jeg måler 50-75g kaffe ud og smider dem på et viskestykke og sorterer indtil jeg har de 250g jeg skal riste. Nu smed jeg dem ud, men jeg skal prøve at tage et billede af de kasserede bønner. Nogle er altså ikke særligt appetitlige ;P
Gør I det samme - Hvis ikke, så kan jeg klart anbefale at I gør det
Jeg synes jeg kan smage forskel i mine skud - Jeg kan ikke forestille mig at nogle af de klamme bønner jeg fjerner ikke har indflydelse på kaffen!

Jeg måler 50-75g kaffe ud og smider dem på et viskestykke og sorterer indtil jeg har de 250g jeg skal riste. Nu smed jeg dem ud, men jeg skal prøve at tage et billede af de kasserede bønner. Nogle er altså ikke særligt appetitlige ;P
Gør I det samme - Hvis ikke, så kan jeg klart anbefale at I gør det

Comment