Opslag

Collapse
No announcement yet.

Brugervejledning til KaffeBørsen

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Brugervejledning til KaffeBørsen

  KaffeBørsen
  KaffeBørsen er stedet, hvor egne blends kan sættes til salg/gives væk til andre brugere på EspressoBar. Al handel sker direkte mellem brugerne, og EspressoBar har ikke noget med salget at gøre.

  Ét kaffeblend på tråd!
  Ønsker man at give andre brugere mulighed for at købe/prøve ens egen kaffe fra hjemmeristeren, opretter man en ny tråd med beskrivelse af kaffen. Det kan f.eks. være sammensætningen, smagsnoter eller andet man synes kan være relevant - så som pris pr. mængde.

  Køb sker via PM
  Ønsker man at købe trådens blend, sender man en PM (private message) til sælgeren og aftaler på den måde nærmere om mængde, pris, transport, betaling osv.

  Indlæg i tråden om, at man gerne vil købe, vil blive slettet.

  Må man lave svarindlæg i trådene?
  Ja, det må man gerne! Man må komme med spørgsmål til det pågældende blend, man må komme med anmeldelser osv. Al small-talk henvises til andre tråde.

  EspressoBar er ikke sælger!
  Al salg i dette forum foregår direkte mellem brugerne, og EspressoBar er ikke involveret.

  EspressoBar har ingen indsigt i, hvad der bliver købt og solgt og vi påtager os ikke noget ansvar for indgåede handler. Oplever en bruger problemer - kaffen bliver ikke leveret eller betalt, kan der sendes en PM til en administrator og vi vil derefter prøve at hjælpe så godt vi kan.

  kommercielt salg
  Dette forum er oprettet for at give hjemmeristere mulighed for, at andre brugere kan smage på deres hjemmeristede kaffe - og er ikke ment til brug for kommercielt salg.

  Venlig hilsen
  EspressoBar Teamet
  Administrator på EspressoBar

  Black coffee rules...
Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎