Opslag

Collapse
No announcement yet.

Odderblend nr. 18

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Odderblend nr. 18

  Så vil jeg da prøve at åbne ballet her i KaffeBørsen.

  Som trådens titel mere end antyder, er dette den 18. blend, jeg har lavet. Og det er efter min mening den bedste af mine indtil videre 20 blends (tror jeg).

  Jeg vil ikke afsløre indholdet præcist her lige inden Risteriets/Coffeas DM i Espresso Blanding (ikke fordi jeg deltager med blenden - det kan jeg desværre ikke), men jeg kan da afsløre, at den indeholder Brasilien og to meget forskellige bønner fra Indonesien.

  Jeg er ikke så god til at beskrive duft og smag, men jeg synes at duften er helt fantastisk - sød og rund. I smagen synes jeg at kunne finde lidt noter af mandel eller marcipan. Jeg synes det er en rigtig god blends til både ren espresso og til mælkedrikke.

  Hvis nogle er interesseret i at smage, vil jeg meget gerne bytte med andres hjemmelavede blends eller hvis man skulle ligge inde med nogle spændende Single Origin bønner, som man ikke lige kan købe ved de gængse danske forhandlere. Vil helst bytte i portioner af ca. 230 gram, da det lige passer med et rist i Gene\'en

  Er der ikke mange andre, der har nogle blends/bønner, de vil smide her på KaffeBørsen?
  Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

  La Marzocco GS/3
  Baratza Forté
  Bestmax filter


  1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

 • #2
  Re:Odderblend nr. 18

  Hey mobak:P
  Jeg er helt klar på en udveksling, har efterhånden afprøvet ca 50 blends, med mere eller mindre perfekte resultater, pt ligger jeg med en 4 blanding, den er :huh: :dry: Ekstremt stærk til espresso, men til en stor latte(som fruen foretrækker) er den mildest talt perfekt. Vi kan sagtens mødes en dag og lige bytte købmand over...

  Espresso Dalle, or i Farum.


  Brixens domæne, gnæk gnæk:woohoo:

  La Cimbali M30 Dosatron år 1996
  Bestmax filter 3/8\\\" medium
  La Fiorenzato M80 kaffekværn
  Pimpet Iroast2
  Gaggia Classic, Brass
  58 mm Tamper, egen fab.

  Comment


  • #3
   Re:Odderblend nr. 18

   Hej hvad skal du ha for en pose?

   Comment

   Working...
   X
   😀
   🥰
   🤢
   😎
   😡
   👍
   👎