Hej alle,
hørte om dette forum, og jeg vil da være med
, og har lige et par spørgsmål...
Har haft min I-Roast 2 i 3 uger nu, og efter at have smidt et lille kilo kaffe væk de første 1½ uge er jeg nu kommet i storform med den (lang historie...bønnerne blev mere bagt en ristet...fandt så ud af at låget ikke sad alt for fast...anyway, er fikset og den rister GOD espresso
).
Har ristet Kaffeagenternes Espresso Pure og deres Latte Blend - fine resultater på forskellige risteprofiler...
...til sagen. Købte også Kaffeagenternes Brasilien Santos Rio de Minas - i den tro at den var til almindelig filterkaffe - det kan også være den er, men jeg kan ikke få den til at smage af andet en noget syntetisk et-eller-andet. Nok fordi jeg har ristet for lys (i den tro at det var til almindelig kaffe).
Nu har så her til aften ristet Guatemala genuine Antigua Capetillo - den er jeg ret sikker på typisk (eller kan) anvendes til filterkaffe. Har ikke resultatet endnu, men det viser sig i morgen.
Ja, nu kommer jeg til sagen:whistle: - vil da bare høre jeres mening om hvad der er de generelle forskelle på at riste til espresso (som er ved eller et stykke inde i 2. knæk/pop)...og til filterkaffe?
Tak...
hørte om dette forum, og jeg vil da være med

Har haft min I-Roast 2 i 3 uger nu, og efter at have smidt et lille kilo kaffe væk de første 1½ uge er jeg nu kommet i storform med den (lang historie...bønnerne blev mere bagt en ristet...fandt så ud af at låget ikke sad alt for fast...anyway, er fikset og den rister GOD espresso

Har ristet Kaffeagenternes Espresso Pure og deres Latte Blend - fine resultater på forskellige risteprofiler...
...til sagen. Købte også Kaffeagenternes Brasilien Santos Rio de Minas - i den tro at den var til almindelig filterkaffe - det kan også være den er, men jeg kan ikke få den til at smage af andet en noget syntetisk et-eller-andet. Nok fordi jeg har ristet for lys (i den tro at det var til almindelig kaffe).
Nu har så her til aften ristet Guatemala genuine Antigua Capetillo - den er jeg ret sikker på typisk (eller kan) anvendes til filterkaffe. Har ikke resultatet endnu, men det viser sig i morgen.
Ja, nu kommer jeg til sagen:whistle: - vil da bare høre jeres mening om hvad der er de generelle forskelle på at riste til espresso (som er ved eller et stykke inde i 2. knæk/pop)...og til filterkaffe?
Tak...
Comment