Opslag

Collapse
No announcement yet.

Riste skema

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Riste skema

    Hvad gør i andre når i prøver at holde styr på jeres ristninger, og prøver at lære af fejl (og goder) ?

    Selv bruger jeg et meget enkelt skema som består af flg. info.

    in - vægt, temp og tid når bønner tilsættes
    1. - Temp og tid når 1. knæk starter
    2. - Temp og tid når 2. knæk starter
    out - vægt og tid når der laves eject af bønner

    Note: Feks. city eller full city og note om processen som f.eks. hvornår ventilator / temp. ændres og hvilken profil ristningen er gemt/brugt som.
    /Anders
    Lidt fattigere - men meget rigere

    La Pavoni Stradivari SPH rosen træ, Reg Barber tamper, Mazzer Mini B poleret & valnød
    Simonelli Appia II - naturligvis "tunet" af Kaffemekka, Reg Barber 58,4mm tamper m. træ, Mazzer Mini B poleret & mahogni
    Hario Siphon
    HotTop 8828B
    Ascaso i-mini alu m. træ til Aeropress

  • #2
    Re:Riste skema

    Dato/hviletid, i starten notere temp for hvert minut for at se hvordan kurven egentlig ser ud og hvor der evt. kunne sættes ind......af fejl man kan gøre i starten er at have for stort et bønne udvalg at lege med, da det så kan blive lidt svært at gennemskue:blush:
    Men ellers ser dit skema såmænd ganske fornuftigt ud, om du er på rette vej vil resultatet i koppen give svar på til sidst(Goder)

    /Wolff
    Fortid
    La Marzocco GS3
    Casadio Macinadosatore Istantaneo
    Hottop KN8828-P

    BWM S M/LCD på vandværket
    Reg Barber 58mm Anodized/Stål
    Pullman/Synesso ridgeless
    Bumper TS
    Motta Knockbox
    Nutid
    Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
    French Press-Bodum 4 cup

    Comment

    Working...
    X