I eftermiddag vil jeg prøve min Gene for første gang, det er jeg lidt spændt på. Min første opgave bliver lidt kaffe til stempel, til at have med på arbejde, jeg har købt 4 forskellelige bønner, nemlig.
Etiopien Harrar Longberry grade 4
Guatemala Huehuetenango SHB
Tanzania soltørret Robusta
Brasilien Fazenda Rainha Yellow Bourbon
Jeg ved godt at Robusta ikke er god, den er købt til at lave blends med!
Havde forestillet mig at riste en Full City, lyder det helt galt?
Sidste spørgsmål går på forvarmning! Er det bare sætte kanisteren i tom og starte den op til den rammer temp, og så ud med kanisteren og i med bønnen, eller kan man bare starte fra kold og give den lidt længere??
Hilsen Henrik
Etiopien Harrar Longberry grade 4
Guatemala Huehuetenango SHB
Tanzania soltørret Robusta
Brasilien Fazenda Rainha Yellow Bourbon
Jeg ved godt at Robusta ikke er god, den er købt til at lave blends med!
Havde forestillet mig at riste en Full City, lyder det helt galt?
Sidste spørgsmål går på forvarmning! Er det bare sætte kanisteren i tom og starte den op til den rammer temp, og så ud med kanisteren og i med bønnen, eller kan man bare starte fra kold og give den lidt længere??
Hilsen Henrik
Comment