Opslag

Collapse
No announcement yet.

Genstridig bønne.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Genstridig bønne.

    Hej er der nogen her der kan forklare dette for mig.

    I går ristet jeg 250 gram Indonesien Sumatra Mandheling til City +, her til morgen ville jeg så smage bønnen, men ligegyldigt hvor fint jeg malet dem (langt under hvad jeg normalt bruger (hvis jeg normalt bruger mellem 12-16 tænder over 0 så er jeg nu nede på 8) og det fiser stadig igennem, det er da ikke normalt? Selvfølgelig på Espresso maskinen

    Hilsen Henrik
    Henrik Palshøj

  • #2
    Re:Genstridig bønne.

    Hej, jeg har ofte oplevet lignende, eks. her til morgen hvor jeg skulle skyde et par shots og bønnerne er de samme som igår, fra samme rist etc. og her missede jeg de første to shots, og var nødt til at justere finheden på kværnen. Jeg justerede finheden og fyldte lidt ekstra kaffe i filteret. Det hjalp og der kom to rigtig gode skud ud og endte ud i en meget dejlig morgen latte

    Det kan være der er andre som kan komme med en bedre forklaring end min egen, men min oplevelse er at der er tale om vind og vejr, altså luftfugtighed osv. og lige pt. så er det tøvejr efter en lang tid med frost og relativt tørt vejr... !!! hmm

    /wedoo
    LM GS/3 MP
    BestProtect Filter
    Compak K-10 Fresh
    Tools: espro/RB/Pullman
    Roaster: 800N Connoisseur

    Comment

    Working...
    X