Ja som man måske kan tyde af overskriften er kafferistning temmelig nyt for mig. Har dog allerede haft nogle rigtig gode oplevelser med Yellow Bourbon :cheer:
Den anden dag ristede jeg nogle Sumatra bønner indtil 2. knæk ligesom var på sit højeste (skulle bruges i espressoblend) - Iroast2. Nogle af bønnerne har fået nogle små huller i skallen der fremtræder mørkere, altså hvor det yderste tynde lag pletvist er skallet af hvis det giver mening.
Mit spørgsmål er så om det er en indikation for at bønnerne har fået for meget? De er ikke vildt mørke, og ej heller smurt ind i olie. Der er antydning af olieudtræk på nogle af bønnerne.
Mvh Kasper
Den anden dag ristede jeg nogle Sumatra bønner indtil 2. knæk ligesom var på sit højeste (skulle bruges i espressoblend) - Iroast2. Nogle af bønnerne har fået nogle små huller i skallen der fremtræder mørkere, altså hvor det yderste tynde lag pletvist er skallet af hvis det giver mening.
Mit spørgsmål er så om det er en indikation for at bønnerne har fået for meget? De er ikke vildt mørke, og ej heller smurt ind i olie. Der er antydning af olieudtræk på nogle af bønnerne.
Mvh Kasper
Comment