Opslag

Collapse
No announcement yet.

hvordan rister i espressobar blend?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • hvordan rister i espressobar blend?

    Tja overskriften siger næsten det hele, jeg ville egentlig bare høre hvordan i rister espressobar blenden?
    Personligt har jeg experimenteret med lidt forskellige riste profiler og tor nok jeg er endt med at riste den til lige knapt Full city og så lade den stå lidt extra tid og \"lagre\" før jeg begymder at bruge af den, med hvad med jer andre?
    Michael EPO Rasmussen

    Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche

  • #2
    Re:hvordan rister i espressobar blend?

    Tjo...det ligger mellem Full City og Full City +. Og så ligger de typisk 1½-2 dage inden brug.
    Vibiemme Domobar Inox
    Baratza Sette 270

    ...when the pupil is ready, the teacher will appear...

    Comment


    • #3
      Re:hvordan rister i espressobar blend?

      Jeg napper den lige når 2. knæk starter, og lader den hvile 4-5 dage inden brug.

      Der syns jeg den er bedst.
      Administator på espressobar
      Izzo Alex Duetto
      Toper Cafemino
      Kværna 1F, Mazzer Mini Electronic A, Rocky
      Pullmann deluxe, Pullmann Barista, Rusbjerg tamper model 2 (prototype ver 2)

      Og en masse andet lir... Men alligevel ikke nok...

      Comment


      • #4
        Re:hvordan rister i espressobar blend?

        Jeg kan ikke finde blenden hos Kaffeagenterne mere.

        Betyder det så at INGREDIENSERNE OFFENTLIGGØRES så vi selv kan \"bygge\" den :woohoo:

        Ville det ikke være et fint plaster på såret her efter 1 døgns nedetid :kiss:
        Vibiemme Domobar Inox
        Baratza Sette 270

        ...when the pupil is ready, the teacher will appear...

        Comment


        • #5
          Re:hvordan rister i espressobar blend?

          Blenden er pt. udsolgt, da én af bønnerne i blenden (Nepal Mt. Everest) er udsolgt. Vi forventer den på lager igen om 1 uges tid....
          /Thomas
          kaffeagenterne.dk - onlinesalg af rå og ristet kaffe samt udstyr.

          [img size=300]http://www.kaffe-agenterne.dk/images/kaffeagenterne-logo_lille.gif[/img]

          Comment


          • #6
            Re:hvordan rister i espressobar blend?

            kaffeagenten wrote:
            Blenden er pt. udsolgt, da én af bønnerne i blenden (Nepal Mt. Everest) er udsolgt. Vi forventer den på lager igen om 1 uges tid....
            Så kan jeg se, at vores blend igen er på lager hos KaffeAgenterne
            Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

            La Marzocco GS/3
            Baratza Forté
            Bestmax filter


            1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

            Comment


            • #7
              Re:hvordan rister i espressobar blend?

              Brownie wrote:
              Jeg kan ikke finde blenden hos Kaffeagenterne mere.

              Betyder det så at INGREDIENSERNE OFFENTLIGGØRES så vi selv kan \"bygge\" den :woohoo:

              Ville det ikke være et fint plaster på såret her efter 1 døgns nedetid :kiss:
              Næh Brownie, den går ikke. :P
              Husk at EspressoBar.dk modtager lidt tilskud til driften hver gang nogle køber af blenden. Og hvis I selv begynder at blande den så smutter vores fortjeneste jo. :dry:
              Administator på espressobar
              Izzo Alex Duetto
              Toper Cafemino
              Kværna 1F, Mazzer Mini Electronic A, Rocky
              Pullmann deluxe, Pullmann Barista, Rusbjerg tamper model 2 (prototype ver 2)

              Og en masse andet lir... Men alligevel ikke nok...

              Comment


              • #8
                Re:hvordan rister i espressobar blend?

                Roed wrote:
                Brownie wrote:
                Jeg kan ikke finde blenden hos Kaffeagenterne mere.

                Betyder det så at INGREDIENSERNE OFFENTLIGGØRES så vi selv kan \"bygge\" den :woohoo:

                Ville det ikke være et fint plaster på såret her efter 1 døgns nedetid :kiss:
                Næh Brownie, den går ikke. :P
                Husk at EspressoBar.dk modtager lidt tilskud til driften hver gang nogle køber af blenden. Og hvis I selv begynder at blande den så smutter vores fortjeneste jo. :dry:
                Jeg har faktisk lige regnet på det. Hvis man køber 2 kg EBEBTTOO koster det 124,50 pr. kg. Hvis man skal købe bønner ind til at blande den selv og køber 2 kg af hver bønne bliver kg prisen ca. 140. Så det er faktisk noget billigere at købe den som blend end selv at blande den (hvis man kendte opskriften)
                Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

                La Marzocco GS/3
                Baratza Forté
                Bestmax filter


                1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

                Comment

                Working...
                X