Jeg har idag købt nogle friskristede bønner fra et lokalt risteri, og da jeg kom hjem opdagede jeg, at overfladen på dem var helt blank. Det lignede mest af alt, at de var en smule kandiserede. Hvad er årsagen hertil?
Når jeg har forsøgt at hjemmeriste i ovnen, og mine bønner så ud på lignende måde troede jeg faktisk, at det var fordi de var brændt på. Det er ikke risteriets mørkeste rist, skal måske tilføjes.
Jeg har ikke haft tid til at smage på dem endnu, delvist fordi jeg ikke har haft tid, og delvist fordi jeg har en ide om der evt er noget galt.
Er jeg overbekymret??
Når jeg har forsøgt at hjemmeriste i ovnen, og mine bønner så ud på lignende måde troede jeg faktisk, at det var fordi de var brændt på. Det er ikke risteriets mørkeste rist, skal måske tilføjes.
Jeg har ikke haft tid til at smage på dem endnu, delvist fordi jeg ikke har haft tid, og delvist fordi jeg har en ide om der evt er noget galt.
Er jeg overbekymret??
Comment