Jeg købte denne rister hos risteriet primært pga prisen og de gode anmeldelser på nettet.
Idag har jeg så prøvet at riste 2 portioner á 150 gram hvilken var en spændende oplevelse.
Jeg har dog svært ved at riste bønnerne så mørkt at de bliver blanke pga olie. I begge forsøg var jeg helt oppe på 13 minutter og der burde de olien blive synlig. Jeg tror ikke det hjælper at riste videre - det virker mere som om temperaturen ikke er høj nok.
Men resultatet er rigtig flot - utrolig jævn ristning og en flot mørk farve. Spørgsmålet er bare om det er nødvendigt at gøre bønnerne blanke når de skal bruges til espresso.
Nogle kommentarer til det?
Idag har jeg så prøvet at riste 2 portioner á 150 gram hvilken var en spændende oplevelse.
Jeg har dog svært ved at riste bønnerne så mørkt at de bliver blanke pga olie. I begge forsøg var jeg helt oppe på 13 minutter og der burde de olien blive synlig. Jeg tror ikke det hjælper at riste videre - det virker mere som om temperaturen ikke er høj nok.
Men resultatet er rigtig flot - utrolig jævn ristning og en flot mørk farve. Spørgsmålet er bare om det er nødvendigt at gøre bønnerne blanke når de skal bruges til espresso.
Nogle kommentarer til det?
Comment