Roed skriver i chat-boksen på forsiden om \"Stillers måde\" at riste på.
Se, nu blev jeg nysgerrig!
Er det muligt at ridse hovedtrækkene i denne metode op for os, der desværre var forhindret i at deltage i weekenden? Er der en af kursus-deltagerne der vil forbarme sig? :-)
Selv rister jeg på en Gene Cafe efter devisen: \"Stil temperaturen på 245 grader og afslut risten, når bønnerne har den ønskede farve\". Meget uvidenskabeligt og enkelt. Jeg er egentlig meget godt tilfreds med resultaterne, men hvis det nu kan gøres endnu bedre???
mvh
APK
Se, nu blev jeg nysgerrig!
Er det muligt at ridse hovedtrækkene i denne metode op for os, der desværre var forhindret i at deltage i weekenden? Er der en af kursus-deltagerne der vil forbarme sig? :-)
Selv rister jeg på en Gene Cafe efter devisen: \"Stil temperaturen på 245 grader og afslut risten, når bønnerne har den ønskede farve\". Meget uvidenskabeligt og enkelt. Jeg er egentlig meget godt tilfreds med resultaterne, men hvis det nu kan gøres endnu bedre???
mvh
APK
Comment