Opslag

Collapse
No announcement yet.

Kaffer fra Cuppinghjørnet....hviletider ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Kaffer fra Cuppinghjørnet....hviletider ?

    Cupper/brygger i ud fra helt tilfældige hviletider, eller har jeg overset et eller andet ?

    /Wolff
    Fortid
    La Marzocco GS3
    Casadio Macinadosatore Istantaneo
    Hottop KN8828-P

    BWM S M/LCD på vandværket
    Reg Barber 58mm Anodized/Stål
    Pullman/Synesso ridgeless
    Bumper TS
    Motta Knockbox
    Nutid
    Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
    French Press-Bodum 4 cup

  • #2
    Re:Kaffer fra Cuppinghjørnet....hviletider ?

    Wolff wrote:
    Cupper/brygger i ud fra helt tilfældige hviletider, eller har jeg overset et eller andet ?

    /Wolff
    Godt spørgsmål.

    Vi fortæller risterierne med nogle få dages nøjagtighed, hvornår kafferne vil blive cuppet. Det er så op til dem at levere, kafferne med den hviletid de mener, er optimal.

    Man kunne selvfølgelig godt argumentere for, at vi burde cuppe alle kafferne med samme hviletid, men vi kan jo ikke rigtigt gå ind og bestemme over risteriernes tidsplan, så vi har valgt i stedet at lade dem om, at levere den kaffe, de mener er optimal.
    Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

    La Marzocco GS/3
    Baratza Forté
    Bestmax filter


    1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

    Comment


    • #3
      Re:Kaffer fra Cuppinghjørnet....hviletider ?

      Ok, tak for info.....

      /Wolff
      Fortid
      La Marzocco GS3
      Casadio Macinadosatore Istantaneo
      Hottop KN8828-P

      BWM S M/LCD på vandværket
      Reg Barber 58mm Anodized/Stål
      Pullman/Synesso ridgeless
      Bumper TS
      Motta Knockbox
      Nutid
      Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
      French Press-Bodum 4 cup

      Comment


      • #4
        Oprindeligt indsendt af MoBak Se indlæg
        Wolff wrote:

        Godt spørgsmål.

        Vi fortæller risterierne med nogle få dages nøjagtighed, hvornår kafferne vil blive cuppet. Det er så op til dem at levere, kafferne med den hviletid de mener, er optimal.

        Man kunne selvfølgelig godt argumentere for, at vi burde cuppe alle kafferne med samme hviletid, men vi kan jo ikke rigtigt gå ind og bestemme over risteriernes tidsplan, så vi har valgt i stedet at lade dem om, at levere den kaffe, de mener er optimal.
        Hvem er "vi" i den sammenhæng?
        --
        Nuova Simonelli Oscar (m/VB, OPV, 3mm restrictors, st. varmelegeme, dobb. kedel-isolering, kontraventil af stål, og WBC dampstuts).
        Mahlkönig Vario

        Comment


        • #5
          Hvorfor rode op i en så gammel tråd?
          Rocket Giotto
          Gaggia Achille
          Mazzer Mini E
          Behmor
          Aeropress
          Skerton med OE mod.

          Comment


          • #6
            Fordi han er nysgerrig vel?
            "vi" er vel admin teamet på ebar, dem som har cuppet.
            \\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin

            Comment


            • #7
              Oprindeligt indsendt af ras8000 Se indlæg
              Hvorfor rode op i en så gammel tråd?
              Det må du undskylde, det var ikke min mening at støde nogen .. som BaristaDK skriver, var jeg blot nysgerrig.
              --
              Nuova Simonelli Oscar (m/VB, OPV, 3mm restrictors, st. varmelegeme, dobb. kedel-isolering, kontraventil af stål, og WBC dampstuts).
              Mahlkönig Vario

              Comment


              • #8
                Oprindeligt indsendt af Spam Se indlæg
                Hvem er "vi" i den sammenhæng?
                Sorry for det sene svar.

                Nu er dette initiativ desværre gået i stå, det var ellers sjovt og interessant da det stod på. Men vi manglede desværre tiden til at genneføre det på tilfredsstillende niveau.

                "Vi" var dengang mig selv (som arrangerede smagningerne) og barista Mikkel P. Madsen, dengang fra Sigfreds Kaffebar og eget firma Compass Coffee Consult, som var faste. Så varierede det lidt, hvem der ellers var med.
                Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

                La Marzocco GS/3
                Baratza Forté
                Bestmax filter


                1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

                Comment

                Working...
                X