Opslag

Collapse
No announcement yet.

Udvikling af EspressoBar blend

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re:Udvikling af EspressoBar blend

    Roed wrote:
    Og MoBak, kan du ikke lave en smagsprofil ala den du har lavet på TCC\'s.
    Min mund er ikke gearet til alle de fine ord endnu :-)
    Uha, det er noget af en opgave du pålægger mig. Men TCC blend havde jeg jo den fordel, at de havde lavet en smagsprofil, som jeg kan erklære mig enig eller uenig i. Det er væsentlig nemmere end at skrive én selv. Men jeg skal gerne prøve om jeg kan.

    Thomas, det kan være du vil prøve at komme med et bud også?
    Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

    La Marzocco GS/3
    Baratza Forté
    Bestmax filter


    1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

    Comment

    Working...
    X