Vi er åbenbart en del, der har nået at købe Square Mile Coffee Roasters WBC Espresso inden den blev udsolgt, så jeg tænkte at jeg ville oprette en tråd.
Til de der ikke ved det, så er Square Mile Coffee Roasters startet af Anette Moldvaer, James Hoffmann og Stephen Morissey, og WBC Espresso var den blanding som Stephen brugte, og vandt med, til WBC.
Jeg er først begyndt at lege med blandingen i dag, da jeg lige ville lade den \'modne\' lidt. Den er ristet den 14. aug.
Jeg synes generelt at det er sværere at fange de finere smagsnoter i espresso\'er, og min bedømmelse af dem hander derfor mere om balance, sødme, bitterhed (som jeg ikke er så meget for) og en god potion intuition, end om specifikke smagsnoter som jeg oplever i andre brygge metoder.
Når det er sagt, så sker det da, at jeg smager ting og sager i espressoblandinger. - Jeg ved ikke om det er specifik for mig, men når jeg drikker kaffe, så småbøvser jeg gerne lidt bagefter, og de smager (dufter) faktisk ofte rigtig godt.
Hvad angår SQM WBC espressoen, så har jeg slet ikke fået dialet den ordentlig ind endnu, så min oplevelse af den, er endnu langt fra komplet.
Som skrevet i chatboksen, så træder mandel ret tydeligt frem, og den har en generel cremet og nøddet feel, nærmere kan jeg dog ikke rigtig komme det. Jeg oplevede i et af de første shots jeg lavede også en bøvs med masser af bær.
Jeg har også prøvet at lave lidt machiatoer og cappuer med den, og her synes jeg, sjovt nok, at jeg har haft mest succes med cappuerne. Kaffen og dens karakter træder tydeligt frem. - Hvilket vel nok ikke er helt overraskende, da den skulle bruges til WBC.
Til de der ikke ved det, så er Square Mile Coffee Roasters startet af Anette Moldvaer, James Hoffmann og Stephen Morissey, og WBC Espresso var den blanding som Stephen brugte, og vandt med, til WBC.
Jeg er først begyndt at lege med blandingen i dag, da jeg lige ville lade den \'modne\' lidt. Den er ristet den 14. aug.
Jeg synes generelt at det er sværere at fange de finere smagsnoter i espresso\'er, og min bedømmelse af dem hander derfor mere om balance, sødme, bitterhed (som jeg ikke er så meget for) og en god potion intuition, end om specifikke smagsnoter som jeg oplever i andre brygge metoder.
Når det er sagt, så sker det da, at jeg smager ting og sager i espressoblandinger. - Jeg ved ikke om det er specifik for mig, men når jeg drikker kaffe, så småbøvser jeg gerne lidt bagefter, og de smager (dufter) faktisk ofte rigtig godt.
Hvad angår SQM WBC espressoen, så har jeg slet ikke fået dialet den ordentlig ind endnu, så min oplevelse af den, er endnu langt fra komplet.
Som skrevet i chatboksen, så træder mandel ret tydeligt frem, og den har en generel cremet og nøddet feel, nærmere kan jeg dog ikke rigtig komme det. Jeg oplevede i et af de første shots jeg lavede også en bøvs med masser af bær.
Jeg har også prøvet at lave lidt machiatoer og cappuer med den, og her synes jeg, sjovt nok, at jeg har haft mest succes med cappuerne. Kaffen og dens karakter træder tydeligt frem. - Hvilket vel nok ikke er helt overraskende, da den skulle bruges til WBC.
Comment