Kære Espressokaffenørder
Til verdensmesterskabet havde vi vores CafeMælk med som gratis mulighed for deltagerne, vel vidende, at den lave fedtprocent kunne skabe skepsis blandt konkurrencebaristaer. Den lave fedtprocent er primært begrundet i, at den henvender sig til caféer, så for at komme konkurrencebaristaerne i møde, fik jeg fat i noget fløde fra mælken, som CafeMælken laves af (biodynamisk), og lavede en instruktion, så baristaerne selv kunne lege med fedtprocenten i deres mælk. Da jeg går ud fra, at der er flere hjemmebaristaer, som også ville synes, at det var sjovt, har jeg postet materialet her.
Håber der er nogen, der får glæde af det.
Kh. Morten Münchow
Projektkoordinator for CafeMælk
www.linkedin.com/in/mortenmunchow [file name=Floedetabel.pdf size=51279]http://www.espressobar.dk/images/fbfiles/files/Floedetabel.pdf[/file]
Til verdensmesterskabet havde vi vores CafeMælk med som gratis mulighed for deltagerne, vel vidende, at den lave fedtprocent kunne skabe skepsis blandt konkurrencebaristaer. Den lave fedtprocent er primært begrundet i, at den henvender sig til caféer, så for at komme konkurrencebaristaerne i møde, fik jeg fat i noget fløde fra mælken, som CafeMælken laves af (biodynamisk), og lavede en instruktion, så baristaerne selv kunne lege med fedtprocenten i deres mælk. Da jeg går ud fra, at der er flere hjemmebaristaer, som også ville synes, at det var sjovt, har jeg postet materialet her.
Håber der er nogen, der får glæde af det.
Kh. Morten Münchow
Projektkoordinator for CafeMælk
www.linkedin.com/in/mortenmunchow [file name=Floedetabel.pdf size=51279]http://www.espressobar.dk/images/fbfiles/files/Floedetabel.pdf[/file]
Comment