Opslag

Collapse
No announcement yet.

Riis\' kaffebar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Riis\' kaffebar

    Just hjemkommen efter et besøg på Riis\' kaffebar her i hovedstadsområdet, må jeg sige at jeg blev mege positivt overrasket over kvaliteten.

    Efter vi lige havde brugt en rørtang, en muggert og lidt muskler for at få løsnet kværnen, så det ikke blev RIISrettoer men kun ristrettoer, så fik Flemming serveret en Cappuccino, der faktisk var ganske hæderlig (som en Jyde ville sige det), vi her i København vil nok sige det var en fantastisk cappuccino :-)

    Under alle omstændigheder var det en god kop kaffe. Til trods for at mælken var minimælk, og at Flemming tilsyneladende har særligt følsomme fingerspidser (læs: ikke glad for at røre noget der er over 40° varmt)... ja - ja - jeg driller nok lidt, jeg ved et godt... men efter 9 måneder med espresso, så er jeg efterhånden blevet lidt tykhudet ;-)

    Det var en fornøjelse Flemming - du har allerede hentet godt ind på os andre. Mon du skal blive den første Hjemme WBC Mester? ;-)
    Henrik Delfer (a.k.a. Hobzon)
    Østerbro

    La Marzocco GS3
    Mahlkönig K30 Vario


    Jeg tror mennesket får udrettet så meget, ikke fordi vi er smarte, men fordi vi har modsatrettede tommelfingre så vi kan lave kaffe. (F. Rosenberg)

  • #2
    Re:Riis\' kaffebar

    Hobzon wrote:
    Just hjemkommen efter et besøg på Riis\' kaffebar her i hovedstadsområdet, må jeg sige at jeg blev mege positivt overrasket over kvaliteten.

    Efter vi lige havde brugt en rørtang, en muggert og lidt muskler for at få løsnet kværnen, så det ikke blev RIISrettoer men kun ristrettoer, så fik Flemming serveret en Cappuccino, der faktisk var ganske hæderlig (som en Jyde ville sige det), vi her i København vil nok sige det var en fantastisk cappuccino :-)

    Under alle omstændigheder var det en god kop kaffe. Til trods for at mælken var minimælk, og at Flemming tilsyneladende har særligt følsomme fingerspidser (læs: ikke glad for at røre noget der er over 40° varmt)... ja - ja - jeg driller nok lidt, jeg ved et godt... men efter 9 måneder med espresso, så er jeg efterhånden blevet lidt tykhudet ;-)

    Det var en fornøjelse Flemming - du har allerede hentet godt ind på os andre. Mon du skal blive den første Hjemme WBC Mester? ;-)
    tak tak det går den rigtige vej stille go roligt , og det var 50 grader

    Comment

    Working...
    X