I den seneste blog fra TCC beskrives hvordan deres guatamalanske (det var mit bedste bud) leverandør er begyndt at vakuumpakke bønner - til stor tilfredshed for forfatteren, Klaus Thomsen.
Jeg er næsten 100% sikker på, at jeg engang fik fortalt af Thomas fra Sigfreds Kaffebar, at jeg skulle holde mig fra vakuumpakkede bønner. Ideen var god fordi bønner ikke kom i kontakt med luft, men til gengæld var man nødt til at forbehandle bønner før de kunne pakkes, hvilket betød farvel til en masse gode smagsstoffer. Det er i hvert fald ca sådan jeg husker hans forklaring.
Er der sket noget nyt på området, eller er to eksperter bare uenige? Mit bedste bud er, at det er fy-fy når bønner er ristet, men top-notch når de endnu er grønne. Korrekt? Nogle bud?
Jeg er næsten 100% sikker på, at jeg engang fik fortalt af Thomas fra Sigfreds Kaffebar, at jeg skulle holde mig fra vakuumpakkede bønner. Ideen var god fordi bønner ikke kom i kontakt med luft, men til gengæld var man nødt til at forbehandle bønner før de kunne pakkes, hvilket betød farvel til en masse gode smagsstoffer. Det er i hvert fald ca sådan jeg husker hans forklaring.
Er der sket noget nyt på området, eller er to eksperter bare uenige? Mit bedste bud er, at det er fy-fy når bønner er ristet, men top-notch når de endnu er grønne. Korrekt? Nogle bud?
Comment