Synes lige jeg ville delagtiggøre jer andre i min seneste shoppingtur til Risteriet i København.
Et bundløst bryghåndtag, en 18-grams filterkurv, en børste til at rengøre, et blindfilter til backflushing, pulver til backflushing, pulver til afkalkning, Schomers legendariske bog om espresso, 6 store cappucinokopper, en gummimåtte til at stampe (min bedre halvdel var ikke tilfreds med mærkerne i spækbrædderne), samt hele kaffebønner såvel som formalet kaffe - det var hvad jeg kom hjem med fra et besøg i Risteriet, hvor jeg blev venligt og proffesionelt betjent af Jesper.
Jeg fik også lov at smage et formidabelt dobbeltshot espresso.
Så nu venter jeg bare spændt på min grinder, der gerne skulle ankomme fredag aften.
Jeg glæder mig til at se de dyrebare dråber flyde fra mit bundløse bryghåndtag. Jeg har allerede nydt det første skud espresso og det var i sandhed en fornøjelse. Jeg er klar over at meget af aromaen forsvinder i den formalede kaffe inden fredag, men manglen på aroma og smag vil med sikkerhed blive kompenseret i kraft af en langt bedre crema, og en lidt større filterkurv.
Ser nu frem til at begrave mig selv i Schomers bog med en god kop kaffe her til aften.
Et bundløst bryghåndtag, en 18-grams filterkurv, en børste til at rengøre, et blindfilter til backflushing, pulver til backflushing, pulver til afkalkning, Schomers legendariske bog om espresso, 6 store cappucinokopper, en gummimåtte til at stampe (min bedre halvdel var ikke tilfreds med mærkerne i spækbrædderne), samt hele kaffebønner såvel som formalet kaffe - det var hvad jeg kom hjem med fra et besøg i Risteriet, hvor jeg blev venligt og proffesionelt betjent af Jesper.
Jeg fik også lov at smage et formidabelt dobbeltshot espresso.
Så nu venter jeg bare spændt på min grinder, der gerne skulle ankomme fredag aften.
Jeg glæder mig til at se de dyrebare dråber flyde fra mit bundløse bryghåndtag. Jeg har allerede nydt det første skud espresso og det var i sandhed en fornøjelse. Jeg er klar over at meget af aromaen forsvinder i den formalede kaffe inden fredag, men manglen på aroma og smag vil med sikkerhed blive kompenseret i kraft af en langt bedre crema, og en lidt større filterkurv.
Ser nu frem til at begrave mig selv i Schomers bog med en god kop kaffe her til aften.
Comment