Ja - jeg var også ved at få kaffen galt i halsen da jeg læste om dette - men det viser sig rent faktisk at der er mennesker der rent proffessionelt forsøger sig med at sammensætte to råvarer, der normalt ikke menes at passe sammen. Dette kaldes Flavour Profile Pairing, og der er rent faktisk nogen der har forsøgt sig med kaffe og hvidløg, og mener det smager godt!
Personligt synes jeg det lyder ubegribeligt utiltalende, men hvad ved jeg om noget som helst når det kommer til stykket :X
Men det er et seriøst gastronomisk forskningsområde kaldet Molekylær gastronomi, som man kan læse om i denne artikel fra Information, eller denne artikel fra Illustreret Videnskab.
Er der nogen hér der har prøvet kaffe med hvidløg, eller andre afsindige sammensætninger, der har med kaffe at gøre?
Personligt synes jeg det lyder ubegribeligt utiltalende, men hvad ved jeg om noget som helst når det kommer til stykket :X
Men det er et seriøst gastronomisk forskningsområde kaldet Molekylær gastronomi, som man kan læse om i denne artikel fra Information, eller denne artikel fra Illustreret Videnskab.
Er der nogen hér der har prøvet kaffe med hvidløg, eller andre afsindige sammensætninger, der har med kaffe at gøre?
Comment