Opslag

Collapse
No announcement yet.

triple filter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • triple filter

    Lidt nysgerrig ang. triple filter 22grams , er der nogen af jer der har erfaringer med det ?
    Fortid
    La Marzocco GS3
    Casadio Macinadosatore Istantaneo
    Hottop KN8828-P

    BWM S M/LCD på vandværket
    Reg Barber 58mm Anodized/Stål
    Pullman/Synesso ridgeless
    Bumper TS
    Motta Knockbox
    Nutid
    Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
    French Press-Bodum 4 cup

  • #2
    Re:triple filter

    Jow lidt da ... syntes det er lidt svært at styre stampnigen og kaffen blir for kraftig for min smag ... men nu er jeg osse en kylling ...
    Administrator på EspressoBar
    Nuova Simonelli Appia 1.GR.
    Mazzer Kony Electronic

    Comment


    • #3
      Re:triple filter

      PS .. det kræver jo et bundløst PF
      Administrator på EspressoBar
      Nuova Simonelli Appia 1.GR.
      Mazzer Kony Electronic

      Comment


      • #4
        Re:triple filter

        Ja kunne godt forestille mig at man ikke napper 3 af dem inden man går i seng Hvor mange kilo stamper man med, stadig 15 kilo eller?
        Fortid
        La Marzocco GS3
        Casadio Macinadosatore Istantaneo
        Hottop KN8828-P

        BWM S M/LCD på vandværket
        Reg Barber 58mm Anodized/Stål
        Pullman/Synesso ridgeless
        Bumper TS
        Motta Knockbox
        Nutid
        Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
        French Press-Bodum 4 cup

        Comment


        • #5
          Re:triple filter

          Tjaaa ... det gør jeg ... problemet ligger i at det er en høj puck du skal stampe og det er svært at få den ensartet i hele puck\'en, men der er nogen der sværger til triple filter .. så det kan da lade sig gøre.
          Administrator på EspressoBar
          Nuova Simonelli Appia 1.GR.
          Mazzer Kony Electronic

          Comment


          • #6
            Re:triple filter

            Har man godt styr på de 4 M\'er så er der gode chancer for at have styr på processen :-)

            Jeg startede selv med udgangspunkt i et standard dobbeltfilter og brugte ca samme stampetryk og formalingsgrad som setup til bundløst trippel.
            Så havde jeg skudt mig nogenlunde ind på processen.

            En hjælp kan være kun så vidt muligt at ændre på en parameter af gangen....og så sørg for at have elimineret eventuelle klumper i den formalede kaffe fra din kværn.

            God fornøjelse.
            Expobar Brewtus II
            Macap MC4 stepless
            Gaggia MDF
            Heartware Precision
            Izzo tamper custom made konveks 58,4mm

            Comment


            • #7
              Re:triple filter

              Så skulle I prøve at styre et enkelt filter med en diameter på 83 mm :laugh:

              På min E61 har jeg et oversize bryghoved som jeg desværre kun har et \"enkelt\" filter til, som altså svarer til en quadrople. Det holder ca. 31 gram ...

              Tro mig, det er ikke svært at styre - det er umuligt - og jeg beholder kun bryghovedet fordi det er så usædvanligt

              Poul
              Faema E61 med oversize bryghoved
              Faema E61 Ariete
              Isomac Tea
              HotTop Analog rister
              IRoast
              Rossi RR45
              San Marco SM90

              Comment


              • #8
                Re:triple filter

                Jøsses . 31g .. hvormange døgn går der så før man kan sove??
                Administrator på EspressoBar
                Nuova Simonelli Appia 1.GR.
                Mazzer Kony Electronic

                Comment


                • #9
                  Re:triple filter

                  ChrZacho wrote:
                  PS .. det kræver jo et bundløst PF
                  Mener da at have set en tup til triple... på risteriet måske???
                  \\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin

                  Comment


                  • #10
                    Re:triple filter

                    BaristaDK wrote:
                    ChrZacho wrote:
                    PS .. det kræver jo et bundløst PF
                    Mener da at have set en tup til triple... på risteriet måske???
                    Ja ... men du kan ikke få kurven ned i et alm PF, de skrev at de ville forsøge at få lavet nogen der kunne tage en triple kurv.
                    Administrator på EspressoBar
                    Nuova Simonelli Appia 1.GR.
                    Mazzer Kony Electronic

                    Comment


                    • #11
                      Re:triple filter

                      Godt ord igen, den havde jeg ikke lige tænkt over...
                      \\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin

                      Comment


                      • #12
                        Re:triple filter

                        Det sjove er, der mangler kun en mm, i at den kan være der.:huh:
                        Administrator på EspressoBar
                        Nuova Simonelli Appia 1.GR.
                        Mazzer Kony Electronic

                        Comment


                        • #13
                          Re:triple filter

                          Når jeg bruger triple-filter er det primært til den \"store\" latte. Til espresso\'er er det altid det dobbelte. På mit originale Silvia-PF er det ikke muligt at montere triple-filter. Det fulgte i øvrigt med det bundløse som jeg købte (forholdsvis) billigt hos www.quahwa.dk

                          Jeg doserer ca. 21-22 gr og stamper ca. 15 kilo som med dobbeltshots. Så rent teknisk er det forholdsvis ens.
                          Vibiemme Domobar Inox
                          Baratza Sette 270

                          ...when the pupil is ready, the teacher will appear...

                          Comment


                          • #14
                            Re:triple filter

                            Tja nu får jeg helt lyst til at gå i gang med triple filter , men hvor køber jeg et BF mærke rancilio ?
                            Fortid
                            La Marzocco GS3
                            Casadio Macinadosatore Istantaneo
                            Hottop KN8828-P

                            BWM S M/LCD på vandværket
                            Reg Barber 58mm Anodized/Stål
                            Pullman/Synesso ridgeless
                            Bumper TS
                            Motta Knockbox
                            Nutid
                            Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
                            French Press-Bodum 4 cup

                            Comment


                            • #15
                              Re:triple filter

                              Tja har fundet denne , men skal jeg bløde de 75usd eller fåes de billigere ?Ja ved godt man kan få nogen der ligner til 199kr.Men kan godt lide rancilios pga af håndtaget osv.

                              Fortid
                              La Marzocco GS3
                              Casadio Macinadosatore Istantaneo
                              Hottop KN8828-P

                              BWM S M/LCD på vandværket
                              Reg Barber 58mm Anodized/Stål
                              Pullman/Synesso ridgeless
                              Bumper TS
                              Motta Knockbox
                              Nutid
                              Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
                              French Press-Bodum 4 cup

                              Comment

                              Working...
                              X