For et stykke tid siden bragte jeg idéen om at opbevare kaffe bønne, grønne såvel som ristet, i et vin køleskab.
Nu har jeg så fået insaleret køleskabet, og har de sidste 14 dages tid forsøgt at lade en omgang ristet bønner ligge i køle skabet samt en tilsvarende omgagne ligge udenfor køleskabet.
Er der så forskel? Ja det er der faktisk, de bønner jeg har haft liggende har værret Uno fra risteriet samt TCC espressoblend. På TCC\'en er der ikke nogel smagbar forskel (endnu?!), men hos Uno\'en er der stor forskel, det er som den smager af mere den som har ligget på køl (temperauren er sat til 12-14 grader). Jeg er ikke sikker på at jeg helt har forstået teorien bag men eksperimentet forsætter
Nu har jeg så fået insaleret køleskabet, og har de sidste 14 dages tid forsøgt at lade en omgang ristet bønner ligge i køle skabet samt en tilsvarende omgagne ligge udenfor køleskabet.
Er der så forskel? Ja det er der faktisk, de bønner jeg har haft liggende har værret Uno fra risteriet samt TCC espressoblend. På TCC\'en er der ikke nogel smagbar forskel (endnu?!), men hos Uno\'en er der stor forskel, det er som den smager af mere den som har ligget på køl (temperauren er sat til 12-14 grader). Jeg er ikke sikker på at jeg helt har forstået teorien bag men eksperimentet forsætter
Comment