Torsdag d. 28, feb. 2008 var der en rigtig interessant to-siders artikel i Børsen under overskriften \"Kaffe bliver det næste store mikro-produkt\".

I artiklen fremgår det, at Coop vil til at satse på specialkaffe og kigger især på områder som fairtrade og bæredygtighed. De mener, at ligesom det er populært at servere den god special øl til maden, går tendensen mod, at man også skal kunne servere en særlig god kop kaffe til gæster efter maden. Folk vil ifølge Coop også interessere sig mere om kaffen oprindelse fremover og vil være interesseret i kaffer som fx kommer fra en \"nicheproduktion i Nicaragua på kun 200 sække om året\"

Børsen har også spurgt Dansk Supermarked hvorledes de forholder sig til udviklingen, men de er endnu ikke gået ind i tanker om at udvide sortimentet for specialkaffe.

En anden interessant ting er, at artiklen nævner fremkomsten af mikroristeriet. Der er faktisk en indsat artikel med én af EspressoBars brugere nemlig Kent Nielsen, indehaver af Kent Kaffe. Han beskriver, hvorledes folk i dag har råd til og er interesseret i at give lidt ekstra for den gode kaffe. Også han har fanget, at forbrugerne interesserer sig for økologi, fairtrade og bæredygtighed og vil snart udelukkende have økologiske kaffer i sit sortiment.

Hvis man kan finde en Børsen fra torsdag, er det bestemt anbefalelsesværdigt at læse artiklen. Så kan man også få bekræftet at os herinde på EspressoBar ikke er helt sindsyge - vi er bare first-movere