Det er muligvis et meget naivt spørgsmål - men:
Putter i sukker i jeres Espresso, og i så fald hvor meget ?
Da jeg blev introduceret for espresso i Italien for ca. 4 år siden, begyndte jeg bare at drikke løs, indtil jeg fik af vide: \" nej, nej , nej - du skal have sukker i for at opnå den gode fornemmelse/ smag af det bitre og det søde. - Så blev der puttet lidt sukker i, og fra da af var jeg hooked på espresso. I dag bruger jeg en lille teskefuld rørsukker hver gang. Det er blevet sådan en vane, og jeg syntes det giver den bedste smag.
- Men drikker i den ren, og syntes i ikke at den bliver for bitter så :blink:
(så en gammel italiener sidste år, som bare tog den ren, og må indrømme at jeg tænkte: okayy - hardcore dér, men han har jo heller ikke så mange smagsløg :unsure: . )
Putter i sukker i jeres Espresso, og i så fald hvor meget ?
Da jeg blev introduceret for espresso i Italien for ca. 4 år siden, begyndte jeg bare at drikke løs, indtil jeg fik af vide: \" nej, nej , nej - du skal have sukker i for at opnå den gode fornemmelse/ smag af det bitre og det søde. - Så blev der puttet lidt sukker i, og fra da af var jeg hooked på espresso. I dag bruger jeg en lille teskefuld rørsukker hver gang. Det er blevet sådan en vane, og jeg syntes det giver den bedste smag.
- Men drikker i den ren, og syntes i ikke at den bliver for bitter så :blink:
(så en gammel italiener sidste år, som bare tog den ren, og må indrømme at jeg tænkte: okayy - hardcore dér, men han har jo heller ikke så mange smagsløg :unsure: . )
Comment