Hej , nogen der har nogle gode fif til at neutralisere sine smagsløg på ud over vand og lidt blødt brød , eller er det måden og gøre det på ??
Opslag
Collapse
No announcement yet.
Neutralisere smagsløg
Collapse
X
-
Neutralisere smagsløg
Fortid
La Marzocco GS3
Casadio Macinadosatore Istantaneo
Hottop KN8828-P
BWM S M/LCD på vandværket
Reg Barber 58mm Anodized/Stål
Pullman/Synesso ridgeless
Bumper TS
Motta Knockbox
Nutid
Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
French Press-Bodum 4 cupEmneord: Ingen
-
Re:Neutralisere smagsløg
Wolff wrote:
Hej , nogen der har nogle gode fif til at neutralisere sine smagsløg på ud over vand og lidt blødt brød , eller er det måden og gøre det på ??Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!
La Marzocco GS/3
Baratza Forté
Bestmax filter
1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser
-
Re:Neutralisere smagsløg
MoBak wrote:
Wolff wrote:
Hej , nogen der har nogle gode fif til at neutralisere sine smagsløg på ud over vand og lidt blødt brød , eller er det måden og gøre det på ??Miss Silvia m. Manometer & PID
Rocky SD
Xpressivo Barista stamper
Behmor 1600
Comment
-
Re:Neutralisere smagsløg
En af mine favoritter er blød nougat, helst \'Ragusa\' fra Camille Bloch. Man kan opfatte det som \'snyd\', den får jo kaffen til at smage meget bedre end den er.
Nougaten er bedst hvis den er helt blød, sån smager den mindre \'margarineagtig\'.
Et andet trick jeg bruger er at drikke kaffen til Müsli med mælk.
Jeg synes det får kaffen til at smage bedre end hvis man hælder mælken i kaffen.
MichaelSynesso Cyncra
Mazzer Mini Electronic -A
Reg Barber 58,6 mm US, Euro, Flat og C-Flat
Alessi 9090-6 Moka
Comment
Comment