Opslag

Collapse
No announcement yet.

Neutralisere smagsløg

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Neutralisere smagsløg

    Hej , nogen der har nogle gode fif til at neutralisere sine smagsløg på ud over vand og lidt blødt brød , eller er det måden og gøre det på ??
    Fortid
    La Marzocco GS3
    Casadio Macinadosatore Istantaneo
    Hottop KN8828-P

    BWM S M/LCD på vandværket
    Reg Barber 58mm Anodized/Stål
    Pullman/Synesso ridgeless
    Bumper TS
    Motta Knockbox
    Nutid
    Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
    French Press-Bodum 4 cup

  • #2
    Re:Neutralisere smagsløg

    Wolff wrote:
    Hej , nogen der har nogle gode fif til at neutralisere sine smagsløg på ud over vand og lidt blødt brød , eller er det måden og gøre det på ??
    Er der ikke noget med, at citron sorbet skulle være godt. Det har jeg da engang fået serveret mellem alle retterne på en fin restaurant med argumentet om, at det rensede smagsløgene
    Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

    La Marzocco GS/3
    Baratza Forté
    Bestmax filter


    1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

    Comment


    • #3
      Re:Neutralisere smagsløg

      MoBak wrote:
      Wolff wrote:
      Hej , nogen der har nogle gode fif til at neutralisere sine smagsløg på ud over vand og lidt blødt brød , eller er det måden og gøre det på ??
      Er der ikke noget med, at citron sorbet skulle være godt. Det har jeg da engang fået serveret mellem alle retterne på en fin restaurant med argumentet om, at det rensede smagsløgene
      var det ikke champagne sorbet ?
      Miss Silvia m. Manometer & PID
      Rocky SD
      Xpressivo Barista stamper
      Behmor 1600

      Comment


      • #4
        Re:Neutralisere smagsløg

        Champagne sorbet har jeg også fået serveret til at rense smagsløgene
        Udstyr
        Rancilio Silvia
        Mahlkönig Vario

        Comment


        • #5
          Re:Neutralisere smagsløg

          En af mine favoritter er blød nougat, helst \'Ragusa\' fra Camille Bloch. Man kan opfatte det som \'snyd\', den får jo kaffen til at smage meget bedre end den er.
          Nougaten er bedst hvis den er helt blød, sån smager den mindre \'margarineagtig\'.
          Et andet trick jeg bruger er at drikke kaffen til Müsli med mælk.
          Jeg synes det får kaffen til at smage bedre end hvis man hælder mælken i kaffen.

          Michael
          Synesso Cyncra
          Mazzer Mini Electronic -A
          Reg Barber 58,6 mm US, Euro, Flat og C-Flat
          Alessi 9090-6 Moka

          Comment


          • #6
            Re:Neutralisere smagsløg

            Michael H wrote:
            ... den får jo kaffen til at smage meget bedre end den er ...
            I så fald modarbejder man jo selve ideen med neutralisere sine smagsløg :dry:

            Comment

            Working...
            X