En af mine favoritter er blød nougat, helst \'Ragusa\' fra Camille Bloch. Man kan opfatte det som \'snyd\', den får jo kaffen til at smage meget bedre end den er.
Nougaten er bedst hvis den er helt blød, sån smager den mindre \'margarineagtig\'.
Et andet trick jeg bruger er at drikke kaffen til Müsli med mælk.
Jeg synes det får kaffen til at smage bedre end hvis man hælder mælken i kaffen.
Hej , nogen der har nogle gode fif til at neutralisere sine smagsløg på ud over vand og lidt blødt brød , eller er det måden og gøre det på ??
Er der ikke noget med, at citron sorbet skulle være godt. Det har jeg da engang fået serveret mellem alle retterne på en fin restaurant med argumentet om, at det rensede smagsløgene
Hej , nogen der har nogle gode fif til at neutralisere sine smagsløg på ud over vand og lidt blødt brød , eller er det måden og gøre det på ??
Er der ikke noget med, at citron sorbet skulle være godt. Det har jeg da engang fået serveret mellem alle retterne på en fin restaurant med argumentet om, at det rensede smagsløgene
Leave a comment: