Opslag

Collapse
No announcement yet.

Latte art udstyr

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Roed
  replied
  Re:Latte art udstyr

  Det er bla. Steffen Scwartz som står bag firmaet, han er en del af det tyske SCAE, og var dommer både til DM og WM i år.

  En yderst kompetent og venlig person.

  Ved arrangementet i Fælledparken havde Søren Stiller det store sæt med fra Coffee-consulate, det er en super fed \"værktøjskasse\"

  Leave a comment:


 • Tikigods
  replied
  Re:Latte art udstyr

  firmaet Odense-marcipan laver en mørk chokoladesovs til at bruge som topping på is.
  jeg har brugt den ca. en måneds tid og synes at den virker perfekt til formålet der er dog ét lille problem.... med mindre du laver ca. 1000 kopper kaffe om måneden får man aldrig brugt en hel flaske før den bliver \"gammel\" den smager stadig godt men mister sin gode konsistens og bliver svær at lave latte art med...
  men så kan man jo altid bare bruge resten på is

  Leave a comment:


 • Lindemose
  started a topic Latte art udstyr

  Latte art udstyr

  Hejsa!

  Jeg har været inde i mocca shop og han talte om latteart / barista udstyr fra et tysk firma http://www.coffee-consulate.com hvor man kan få alle mulige show værktøj til latte art!  De sælger dog desværre ikke selv disse produkter men overvejede og bestille nogle af dem hjem til jul, meeen så længe syntes konen ik hun kan vente...

  Hun er helt vild fasineret af det her leg med chokoladesovs og mønster på latte så er der nogen steder i dk der sælger det udstyr eller noget ligenede ?

  Et helt andet spørgsmål er chokoladesovs til latteart ? Hvor finder man noget der ikke falder til bund på ens latte ? Kontra kaffe talte om ohoy chokoladesovs men som kun sælges i sverige men er der danske alternativer ?
Working...
X