Hej alle.
Selv om man ellers havde besluttet sig for at vente med at eksperimentere med Latte Art, til man dels har lært at lave et ordentligt skud espresso, dels er i stand til at skumme mælken korrekt - så kan man jo ikke lade være med at svinge mælkekanden lidt når man nu alligevel står og hælder.
Så kigger man på videoklip, og efterhånden bider man mærke i, at stort set alle laver Latter Art i cappicino koppe - der er ikke mange der laver det i glas.
Skyldes dette koppens udforming og rummål (ca. 180ml), at det ganske enkelt er nemmere at lave Latte Art i en kop fremfor et glas?
Det virker også som om man ikke skal "tøve" for meget, for der skal en vis "turbulens" til i glasset, for overhovedet at gøre det muligt - er dette korrekt opfattet?
Selv om man ellers havde besluttet sig for at vente med at eksperimentere med Latte Art, til man dels har lært at lave et ordentligt skud espresso, dels er i stand til at skumme mælken korrekt - så kan man jo ikke lade være med at svinge mælkekanden lidt når man nu alligevel står og hælder.
Så kigger man på videoklip, og efterhånden bider man mærke i, at stort set alle laver Latter Art i cappicino koppe - der er ikke mange der laver det i glas.
Skyldes dette koppens udforming og rummål (ca. 180ml), at det ganske enkelt er nemmere at lave Latte Art i en kop fremfor et glas?
Det virker også som om man ikke skal "tøve" for meget, for der skal en vis "turbulens" til i glasset, for overhovedet at gøre det muligt - er dette korrekt opfattet?
Comment