Opslag

Collapse
No announcement yet.

Latter art

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Latter art

    Ja under kategorien vis os dit latte art ville jeg bestemt ikke ligge denne , da jeres jo er i en helt anden kategori Men når jeg nu igår gik i gang med den 4 liter sød arla express og stadig øver på at skumme mælken rigtig og det stadig ikke lykkes , så må man gøre bare et eller andet bare for at holde gejsten oppeB) så har man da i det mindste lidt sjov mens man øver sig



    Fortid
    La Marzocco GS3
    Casadio Macinadosatore Istantaneo
    Hottop KN8828-P

    BWM S M/LCD på vandværket
    Reg Barber 58mm Anodized/Stål
    Pullman/Synesso ridgeless
    Bumper TS
    Motta Knockbox
    Nutid
    Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
    French Press-Bodum 4 cup

  • #2
    Re:Latter art

    Sådan Wolff :-)

    Det ser sq da godt ud.
    Administator på espressobar
    Izzo Alex Duetto
    Toper Cafemino
    Kværna 1F, Mazzer Mini Electronic A, Rocky
    Pullmann deluxe, Pullmann Barista, Rusbjerg tamper model 2 (prototype ver 2)

    Og en masse andet lir... Men alligevel ikke nok...

    Comment


    • #3
      Re:Latter art

      Sejt B) - hvordab laver man sådanne stjerneskud?
      Vibiemme Domobar Inox
      Baratza Sette 270

      ...when the pupil is ready, the teacher will appear...

      Comment


      • #4
        Re:Latter art

        Det er faktisk såre enkelt , man bliver stiktosset over man ikke kan få skummet mælken ordentligt , den mislykkede skumning hælder man så i sin dobblte espresso ligger lidt chokolade på og bruger sin tryllestav og vupti så er der et eller andet:laugh:
        Fortid
        La Marzocco GS3
        Casadio Macinadosatore Istantaneo
        Hottop KN8828-P

        BWM S M/LCD på vandværket
        Reg Barber 58mm Anodized/Stål
        Pullman/Synesso ridgeless
        Bumper TS
        Motta Knockbox
        Nutid
        Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
        French Press-Bodum 4 cup

        Comment


        • #5
          Re:Latter art

          Ja øver stadig på at skumme mælk , så her lige et par billeder mere af den mislykkede mælk.Men også lidt sjove.



          Fortid
          La Marzocco GS3
          Casadio Macinadosatore Istantaneo
          Hottop KN8828-P

          BWM S M/LCD på vandværket
          Reg Barber 58mm Anodized/Stål
          Pullman/Synesso ridgeless
          Bumper TS
          Motta Knockbox
          Nutid
          Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
          French Press-Bodum 4 cup

          Comment


          • #6
            Re:Latter art

            Wolff, du ender jo med at blive Dansk indendørsmester i \"etching\" pga dine problemer med at steame mælk

            Jeg synes nu faktisk ikke din mælk ser helt tosset ud. Måske ser det lidt stift ud, men det kommer det jo automatisk til, når det står lidt. Jeg går ud fra, at det tager lidt tid at lave de chokoladetegninger? Men der der jo ikke ud til at være store bobler i skummet. Kan du ikke prøve at poste et billede af en cappuccino, der lige er hældt op?
            Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

            La Marzocco GS/3
            Baratza Forté
            Bestmax filter


            1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

            Comment


            • #7
              Re:Latter art

              Indendørsmester hæhæ den var sgu go , skal da se om jeg får tid til cappuccino senere , men der er lige lidt børne fødselsdag senere i dag , og det skal jo passes. Det med tegningen tager vel ikke meget mere end 1 maks 2 minutter at lave.
              Fortid
              La Marzocco GS3
              Casadio Macinadosatore Istantaneo
              Hottop KN8828-P

              BWM S M/LCD på vandværket
              Reg Barber 58mm Anodized/Stål
              Pullman/Synesso ridgeless
              Bumper TS
              Motta Knockbox
              Nutid
              Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
              French Press-Bodum 4 cup

              Comment


              • #8
                Re:Latter art

                Wolff wrote:
                Indendørsmester hæhæ den var sgu go , skal da se om jeg får tid til cappuccino senere , men der er lige lidt børne fødselsdag senere i dag , og det skal jo passes. Det med tegningen tager vel ikke meget mere end 1 maks 2 minutter at lave.
                Børnefødselsdag?! Det kunne da ikke være mere velkomment. Sådan nogle børn skal jo have varm kakao. Det er alletiders undskyldning for at steame mælk hele eftermiddagen

                Jeg kom til at tænke på en anden ting. Måske får du i virkeligheden skummet dit mælk FOR meget. Når jeg skummer mælk til mine egne cappuccinoer skummer jeg kun til ca 20-25 grader. Ellers synes jeg der kommer for meget skum i. Når jeg laver cappuccino til kæresten, skummer jeg helt op til de 40 grader, da hun gerne vil have meget skum. Skummet til hende er væsentlig sværere at få god.

                Nu har jeg en Domobar med lidt større steam power, så man kan nok ikke helt overføre graderne direkte til Silvia
                Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

                La Marzocco GS/3
                Baratza Forté
                Bestmax filter


                1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

                Comment


                • #9
                  Re:Latter art

                  ja ungerne ville sikkert elske hvis jeg byttede espressoen ud med en gang cacao , men vil nu ikke begynde og trylle for meget i dag hvor der er gæster ku jo være jeg kom til at lave en Hobzon ( undskyld Hobzon ) så var der måske en masse tøj der skulle til rensning:laugh:
                  Det med 20-25 grader vil jeg da lige huske , det må prøves.
                  Fortid
                  La Marzocco GS3
                  Casadio Macinadosatore Istantaneo
                  Hottop KN8828-P

                  BWM S M/LCD på vandværket
                  Reg Barber 58mm Anodized/Stål
                  Pullman/Synesso ridgeless
                  Bumper TS
                  Motta Knockbox
                  Nutid
                  Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
                  French Press-Bodum 4 cup

                  Comment


                  • #10
                    Re:Latter art

                    Jeg mener at 18 grader var den magiske grænse for mig på min Silvia......
                    - La Spaziale S1 Dream
                    - Bestmax S
                    - Ceado E37S
                    - Rancilio Rocky SD
                    - Hottop B

                    Comment


                    • #11
                      Re:Latter art

                      MoBak wrote:

                      Når jeg skummer mælk til mine egne cappuccinoer skummer jeg kun til ca 20-25 grader. Ellers synes jeg der kommer for meget skum i. Når jeg laver cappuccino til kæresten, skummer jeg helt op til de 40 grader, da hun gerne vil have meget skum. Skummet til hende er væsentlig sværere at få god.

                      Nu har jeg en Domobar med lidt større steam power, så man kan nok ikke helt overføre graderne direkte til Silvia
                      Det er nu ikke helt skævt. Jeg har i lang tid skummet op til de 40 grader på min Silvia og det giver en tyk og fyldig skum - jeg arbejder lige for tiden med lidt mindre skum, men om jeg kommer ned på 20 - 25 grader ved jeg ikke endnu.
                      Administrator på EspressoBar

                      Black coffee rules...

                      Comment


                      • #12
                        Re:Latter art

                        Søren Wolder wrote:
                        [b]Det er nu ikke helt skævt. Jeg har i lang tid skummet op til de 40 grader på min Silvia og det giver en tyk og fyldig skum - jeg arbejder lige for tiden med lidt mindre skum, men om jeg kommer ned på 20 - 25 grader ved jeg ikke endnu.
                        Det skal så også lige siges, at jeg opbevarer min mælkekande \"på køl ved siden af mælken\" (hvem sagde mælkesnitte :P ). Det giver måske lige nogle ekstra sekunder til at inføre luft, inden jeg når en given temperatur.
                        Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

                        La Marzocco GS/3
                        Baratza Forté
                        Bestmax filter


                        1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

                        Comment


                        • #13
                          Re:Latter art

                          Ahh ja det var også en mulighed, må naturligvis give en nogle ekstra sekunder før man er oppe på ca 65 grader.
                          Fortid
                          La Marzocco GS3
                          Casadio Macinadosatore Istantaneo
                          Hottop KN8828-P

                          BWM S M/LCD på vandværket
                          Reg Barber 58mm Anodized/Stål
                          Pullman/Synesso ridgeless
                          Bumper TS
                          Motta Knockbox
                          Nutid
                          Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
                          French Press-Bodum 4 cup

                          Comment


                          • #14
                            Re:Latter art

                            Min arbejdsgang er altid at jeg starter med at hælde mælk i kanden, og sætter så kanden i køleskabet, før jeg overhovedet starter med at temperere Silvia, male kaffe, pakke filterkurven, etc. Herved opnår jeg at mælk og kande er lidt køligere, før jeg begynder at skumme mælken. Jeg har endda set at der er nogen der hælder mælk i kanden og stiller denne i fryseren de par minutter, det tager før man er klar til at skumme mælken.
                            Henrik Delfer (a.k.a. Hobzon)
                            Østerbro

                            La Marzocco GS3
                            Mahlkönig K30 Vario


                            Jeg tror mennesket får udrettet så meget, ikke fordi vi er smarte, men fordi vi har modsatrettede tommelfingre så vi kan lave kaffe. (F. Rosenberg)

                            Comment


                            • #15
                              Re:Latter art

                              Jeg opbevarede mine kander i fryseren på et tidspunkt ... og det gjore en stor forskel ... næsten for meget ... men det passede ca med når rimen forsvandt fra ydersiden af kanden ... så var det igang med at spinne ...
                              Administrator på EspressoBar
                              Nuova Simonelli Appia 1.GR.
                              Mazzer Kony Electronic

                              Comment

                              Working...
                              X