Hej alle,
Jeg har endnu ikke fået købt mig en kværn (i know!), så jeg lever pt. af formalet espresso. Dog prøver jeg at købe noget ordentligt. Idag tog jeg ned i Sigfreds i Århus og købte en pose bønner. Jeg bad dem om at male dem, så jeg på den måde var sikker på, at det var gjort ordentligt. Deres blanding er en 80% arabica 20% robusto.
MEN, jeg har problemer med for hurtigt gennemløb. Jeg rammer 0.6 dl (som plejer at være min grænse) på ca. 11 sek. Kaffen får en flot crema og smager glimrende, så på en måde er jeg sådant set tilfreds, men burde gennemløbstiden ikke være længere?! Kan det passe, at bønnerne ikke er malet fint nok?
Jeg tamper to gange - et let og et på ca. 20 kg...
Any ideas?
-Ras
Jeg har endnu ikke fået købt mig en kværn (i know!), så jeg lever pt. af formalet espresso. Dog prøver jeg at købe noget ordentligt. Idag tog jeg ned i Sigfreds i Århus og købte en pose bønner. Jeg bad dem om at male dem, så jeg på den måde var sikker på, at det var gjort ordentligt. Deres blanding er en 80% arabica 20% robusto.
MEN, jeg har problemer med for hurtigt gennemløb. Jeg rammer 0.6 dl (som plejer at være min grænse) på ca. 11 sek. Kaffen får en flot crema og smager glimrende, så på en måde er jeg sådant set tilfreds, men burde gennemløbstiden ikke være længere?! Kan det passe, at bønnerne ikke er malet fint nok?
Jeg tamper to gange - et let og et på ca. 20 kg...
Any ideas?
-Ras
Comment