Opslag

Collapse
No announcement yet.

Den franske brygge måde.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Den franske brygge måde.

    Hej Alle.

    En stor hilsen fra byernes by Paris/Versailles hvor jeg pt tilbringer min tid.. Pokkers også :laugh:

    Bruger noget tid på at besøge de forskellige kaffe bare, men jeg er lidt rystet. De tamper slet ikke kaffen nogen af de steder jeg har været, de fylder filteret og op med det, og så bare bryg?????? En anden ting er skummet når man feks bestiller en Cappuccino, stor skum med meget store bobler, ud af de ca 15 steder jeg har været var der kun et sted hvor der var noget der mindet om mikroskum?? Meget mystisk, nu ved jeg godt at det er Italieneren der er kendt for espresso men alligevel... Men når alt det er sagt, har jeg faktisk fået nogle glimrende éspressoer.

    Stor hilsen

    Henrik
    Henrik Palshøj

  • #2
    Reen franske brygge måde.

    Hehe....kværn-bryg er ikke helt unormalt på de kanter...det kan være der burde være nogle EU-direktiver/standarder/lovgivning på området....just kidding, vi har vist EU nok.....
    Fortid
    La Marzocco GS3
    Casadio Macinadosatore Istantaneo
    Hottop KN8828-P

    BWM S M/LCD på vandværket
    Reg Barber 58mm Anodized/Stål
    Pullman/Synesso ridgeless
    Bumper TS
    Motta Knockbox
    Nutid
    Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
    French Press-Bodum 4 cup

    Comment


    • #3
      Reen franske brygge måde.

      Kan vi ikke få nogle EU-love på det område? :dry:
      Vibiemme domobar super
      Mazzer mini Electronic B (nero)
      Manufacture Bottomless PF
      Manufacture PF
      RegB stamber
      RegB Knock Box
      Den store stamberstand Risteriet

      Comment


      • #4
        Reen franske brygge måde.

        Jeg er helt klart for, lad os få en komissær!!
        Henrik Palshøj

        Comment


        • #5
          Reen franske brygge måde.

          En kommissær for kaffe. Alene tanken gør mig bange.

          Mikroskum og latteart er vel ikke mål i sig selv. En traditionel cappuccino kan vel også være god så længe espressoen er god. Kaffeplantagen skulle efter signende lave nogle ok traditionelle cappuccinoner.
          Mvh Morten

          --------------------
          Lelit Bianca
          Mazzer Major Electronic
          Mahlkönig Vario
          Hario V60
          Hario 3 kops Siphon
          Hario Skerton

          Comment


          • #6
            Reen franske brygge måde.

            CoffeeGeek har en tråd om kaffesteder i Paris:
            http://www.coffeegeek.com/forums/wor.../europe/392269
            Mvh Morten

            --------------------
            Lelit Bianca
            Mazzer Major Electronic
            Mahlkönig Vario
            Hario V60
            Hario 3 kops Siphon
            Hario Skerton

            Comment

            Working...
            X