Opslag

Collapse
No announcement yet.

Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

    Her er én som mener noget lidt anden end der lægges op til herinde. Ham her (som lader til at have lidt forstand på det) mener at espressoen skal have en gennemløbstid på min. 45 sek. Se link:

    http://www.youtube.com/watch?v=0vEfbO1hLlA&feature=related

  • #2
    Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

    hehe den har været nævnt her før =) håndtaget skal jo også i fryseren og alt sådan noget =)
    Tror det er en for sjov video =)
    8270 Højbjerg

    Pour over - The Second Best Use for Your Right Hand

    Nuova Simonelli Musica, Casadio , Mahlkönig Guatemala , Hottop Analog
    og de fleste manuelle brygmetoder www.thybo.org

    Comment


    • #3
      Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

      Stener1000 wrote:
      Her er én som mener noget lidt anden end der lægges op til herinde. Ham her (som lader til at have lidt forstand på det) mener at espressoen skal have en gennemløbstid på min. 45 sek. Se link:

      http://www.youtube.com/watch?v=0vEfbO1hLlA&feature=related
      haha.. Det er sgu en sjov video:P

      Tror ikke du skal ligge for meget i det han siger da det åbenlyst er en joke...
      Mazzer Mini E mod. B
      Mahlkönig K30
      Izzo Alex Duetto II
      Behmor 1600
      Torr Classic Tamper Grenadill

      Comment


      • #4
        Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

        Ja jeg havde nu luret lidt på det, det er godtnok en tynd gang sjask han får lavet, men til gengæld er det en god idé at kværne meget groft som han foreslår!

        Comment


        • #5
          Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

          loool:laugh:

          Det undrer mig lidt at han ikke også foreslår at man lægger maskinen vandret inden man trækker sit shot...
          Simone: Nuova Simonelli Appia Volumetric, stålsider, no-burn arm, WBC-jet & -gliceurs
          Mario: Mahlkönig Vario, the Third
          Betty: 58,7mm Pullman Barista Convex, Cobalt Blue
          Gustav: "The Sound of Syphons", spritdrevet anno ca. 1950

          Comment


          • #6
            Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

            Meget MEGET morsomt :-)
            Henrik Delfer (a.k.a. Hobzon)
            Østerbro

            La Marzocco GS3
            Mahlkönig K30 Vario


            Jeg tror mennesket får udrettet så meget, ikke fordi vi er smarte, men fordi vi har modsatrettede tommelfingre så vi kan lave kaffe. (F. Rosenberg)

            Comment


            • #7
              Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

              jeg tror ikke han mener det som en joke


              Han falde igennem på sis manglende coolingflush... Så jeg tror det skal betragtes som tom snak.

              Man kan da ikke bare lægge maskinen på side for så rammer kaffen da ikke koppen, vel?

              :silly:
              Vibiemme domobar super
              Mazzer mini Electronic B (nero)
              Manufacture Bottomless PF
              Manufacture PF
              RegB stamber
              RegB Knock Box
              Den store stamberstand Risteriet

              Comment


              • #8
                Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

                Okkejo - kaffen skal såmænd nok ramme .

                Det du overser er at man selvfølgelig skal kompensere ved brug HSHPP-teknikken (High Speed Horizontal Pressure Pull), hvor kedeltrykket tweakes til 200 bar. Så rammer strålen fint koppen...
                Simone: Nuova Simonelli Appia Volumetric, stålsider, no-burn arm, WBC-jet & -gliceurs
                Mario: Mahlkönig Vario, the Third
                Betty: 58,7mm Pullman Barista Convex, Cobalt Blue
                Gustav: "The Sound of Syphons", spritdrevet anno ca. 1950

                Comment


                • #9
                  Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

                  Helt enig. Dog skal der så nok en tykbundet kop så bunden ikke slås ud af koppen. HSHPP-teknikken har dog, så vidt jeg har hørt, ry for at fjerne lidt af cremaen under brygningen, når espressoen rammer koppen.

                  Comment


                  • #10
                    Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

                    Det ser ud som om han er kommet til at forbytte slangerne til afløbet/vandforsyningen:laugh:
                    Fortid
                    La Marzocco GS3
                    Casadio Macinadosatore Istantaneo
                    Hottop KN8828-P

                    BWM S M/LCD på vandværket
                    Reg Barber 58mm Anodized/Stål
                    Pullman/Synesso ridgeless
                    Bumper TS
                    Motta Knockbox
                    Nutid
                    Moccamaster KGB 741 + Guldfilter + Friskristet/Greatcoffee.dk
                    French Press-Bodum 4 cup

                    Comment


                    • #11
                      Re:Spændende: Gennemløbstid på mindst 45 sek.

                      Nååårh... det havde jeg helt glemt. :blush: hvor pinligt
                      Vibiemme domobar super
                      Mazzer mini Electronic B (nero)
                      Manufacture Bottomless PF
                      Manufacture PF
                      RegB stamber
                      RegB Knock Box
                      Den store stamberstand Risteriet

                      Comment

                      Working...
                      X