Hej, Jeg er en ny knap så glad indehaver af en Rancilio Silvia som er min første rigtige espresso maskine.
Jeg har nu haft maskinen i 2 uger og den virker som den skal, men jeg har svært ved at lave noget drikbar espresso på den, jeg har nu trænet/forsøgt med mange kopper og tror efterhånden jeg har godt styr på teknikken.
kaffen er: Miscela Uno fra Risteriet.dk
Kværnen er: Krups GVX
Jeg ved godt kværnen er billig, men den har indstillings muligheder nok til at kværne alt for fint/groft
hvis jeg kværner for fint kommer der kun dråbber ud, hvis jeg kværner for groft bliver koppen fuld i løbet af 8 sec.
selv om jeg får det til at passe med en double espresso som tager ca 25sec og pukken se fin hård ud, smager det stadig bitter og vendet.
Kan det virkelig være kværnen der gør det eller er det mig der gør noget helt forkert(er det sikkert :blush
håber der er en venlig sjæl som kan hjælpe mig.
Jeg har nu haft maskinen i 2 uger og den virker som den skal, men jeg har svært ved at lave noget drikbar espresso på den, jeg har nu trænet/forsøgt med mange kopper og tror efterhånden jeg har godt styr på teknikken.
kaffen er: Miscela Uno fra Risteriet.dk
Kværnen er: Krups GVX
Jeg ved godt kværnen er billig, men den har indstillings muligheder nok til at kværne alt for fint/groft
hvis jeg kværner for fint kommer der kun dråbber ud, hvis jeg kværner for groft bliver koppen fuld i løbet af 8 sec.
selv om jeg får det til at passe med en double espresso som tager ca 25sec og pukken se fin hård ud, smager det stadig bitter og vendet.
Kan det virkelig være kværnen der gør det eller er det mig der gør noget helt forkert(er det sikkert :blush

håber der er en venlig sjæl som kan hjælpe mig.
Comment