Hej hej hej
Jeg har lige fået en ny sending bønner hjem fra kaffeagenterne og nu opfører min crema sig underligt.
Hvor jeg før fik det fineste blivende \'crema-skum\' er den nu fyldt med bittesmå bobler og lægger sig efter et par minutter, mens den \"syder\" ligesom en nyåbnet sodavand, hvis man lægger øret til.
Jeg tænker det måske kan skyldes at kaffen er pakket lige efter ristning uden at \"afgasse\" ordentligt. Dog er den pakket i ventilposer. Det er den samme blend som jeg plejer at bruge: \"Espresso Classic\" ristet d. 29. Januar. Jeg har ikke ændret noget i brygningen.
Andre der kender til problemet? Koppen smager som den skal, men ser bare ikke helt rigtig ud, og vanskeliggør latteart i den skrøbelige crema.
Jeg har lige fået en ny sending bønner hjem fra kaffeagenterne og nu opfører min crema sig underligt.
Hvor jeg før fik det fineste blivende \'crema-skum\' er den nu fyldt med bittesmå bobler og lægger sig efter et par minutter, mens den \"syder\" ligesom en nyåbnet sodavand, hvis man lægger øret til.
Jeg tænker det måske kan skyldes at kaffen er pakket lige efter ristning uden at \"afgasse\" ordentligt. Dog er den pakket i ventilposer. Det er den samme blend som jeg plejer at bruge: \"Espresso Classic\" ristet d. 29. Januar. Jeg har ikke ændret noget i brygningen.
Andre der kender til problemet? Koppen smager som den skal, men ser bare ikke helt rigtig ud, og vanskeliggør latteart i den skrøbelige crema.
Comment