Jeg er nybegynder, og gør alt forkert.
Jeg har rykket min cappa fra hinanden og har taget Mælken ud af kaffen, og bare hældt rent microskum i et espresso glas, for at se hvor meget mælke sjap jeg havde i bunden.
Efter 4 minutter har jeg skud dette billed, og der er væsenlig mere sjap end jeg lige forestillede mig. Volumen har sat sig ca. 1 millimeter, og fra starten havde det en god vedhæftningsevne.
Jeg er mest ked af den meget skarpe kant imellem skum og mælkesjap, for selvom jeg tilsætter kaffen, så er min cappa egentlig kaffesjap med kaffe/mælkeskums låg
Hvad gør jeg forkert :unsure:
Jeg har rykket min cappa fra hinanden og har taget Mælken ud af kaffen, og bare hældt rent microskum i et espresso glas, for at se hvor meget mælke sjap jeg havde i bunden.
Efter 4 minutter har jeg skud dette billed, og der er væsenlig mere sjap end jeg lige forestillede mig. Volumen har sat sig ca. 1 millimeter, og fra starten havde det en god vedhæftningsevne.
Jeg er mest ked af den meget skarpe kant imellem skum og mælkesjap, for selvom jeg tilsætter kaffen, så er min cappa egentlig kaffesjap med kaffe/mælkeskums låg

Hvad gør jeg forkert :unsure:

Comment