Opslag

Collapse
No announcement yet.

Anyone ...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Anyone ...

    Nogen der har gjort sig i at brygge direkte ned i mælken??

    Syntes det gir skummet en noget kraftigere smag ..

    Og kønt er det ikke ..

    Administrator på EspressoBar
    Nuova Simonelli Appia 1.GR.
    Mazzer Kony Electronic

  • #2
    Re:Anyone ...

    Nej, det har jeg ikke prøvet - men hvordan giver det skummet en kraftigere smag?
    Administrator på EspressoBar

    Black coffee rules...

    Comment


    • #3
      Re:Anyone ...

      når jeg er ude og rejse og laver kaffe på min mocca kande, har jeg ofte skummet mælke og så hældt kaffen i bagefter, efter fruens opfattelse smager det glimrende, og så kan man jo lave omvendt latte art :P
      Michael EPO Rasmussen

      Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche

      Comment


      • #4
        Re:Anyone ...

        Søren Wolder wrote:
        Nej, det har jeg ikke prøvet - men hvordan giver det skummet en kraftigere smag?
        Skummet kommer til at smage lidt af kaffe
        Michael EPO Rasmussen

        Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche

        Comment


        • #5
          Re:Anyone ...

          EPO wrote:
          og så kan man jo lave omvendt latte art :P
          Det vil vi da gerne lige se et eksempel på
          Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

          La Marzocco GS/3
          Baratza Forté
          Bestmax filter


          1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

          Comment


          • #6
            Re:Anyone ...

            Søren Wolder wrote:
            Nej, det har jeg ikke prøvet - men hvordan giver det skummet en kraftigere smag?
            Ehhh .. nu skal man jo passe lidt på .... min undersøgelse omfatter kuns en kop ... men det var som om kaffesmagen var omvendt fordelt ifht normalt, skal lige siger at jeg rører det hele sammen inden jeg drikker, hvor jeg normalt syntet at kaffe samgen er tydligst i "kaffedelen" end i "skumdelen".

            Gav det mening ... :blink: :dry:
            Administrator på EspressoBar
            Nuova Simonelli Appia 1.GR.
            Mazzer Kony Electronic

            Comment


            • #7
              Re:Anyone ...

              Hmmm .. kan det være fordi .. at mælken "fanger" det allerførste del af skuddet ... inden det går over til en stråle ned gennem mælken???
              Administrator på EspressoBar
              Nuova Simonelli Appia 1.GR.
              Mazzer Kony Electronic

              Comment


              • #8
                Re:Anyone ...

                Det var et bundløs PF med dobbelt kurv ...
                Administrator på EspressoBar
                Nuova Simonelli Appia 1.GR.
                Mazzer Kony Electronic

                Comment


                • #9
                  Re:Anyone ...

                  MoBak wrote:
                  EPO wrote:
                  og så kan man jo lave omvendt latte art :P
                  Det vil vi da gerne lige se et eksempel på
                  Jeg skal nok lige tage et billed næste gang Men da det som sagt ikke er en hverdags begivenhed må du væbne dig med lidt tårnmodighed, jeg vil dog bestræbe mig på at lave et eks her i julen
                  Michael EPO Rasmussen

                  Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche

                  Comment


                  • #10
                    Re:Anyone ...

                    Det var så test nr 2 ... der er bestemt en forskel.
                    Smagen hænger meget længre i munden ... lidt ligesom en espresso ... bare ikke ubehagelig .. :whistle:
                    Administrator på EspressoBar
                    Nuova Simonelli Appia 1.GR.
                    Mazzer Kony Electronic

                    Comment


                    • #11
                      Re:Anyone ...

                      ChrZacho wrote:
                      Det var så test nr 2 ... der er bestemt en forskel.
                      Altså til det bedre?

                      ChrZacho wrote:
                      lidt ligesom en espresso ... bare ikke ubehagelig .. :whistle:
                      Hov hov Mester. Du balancerer på kanten af en karantæne!!! :angry: Du skal være glad for det er jul
                      Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

                      La Marzocco GS/3
                      Baratza Forté
                      Bestmax filter


                      1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

                      Comment


                      • #12
                        Re:Anyone ...

                        MoBak wrote:
                        Altså til det bedre?

                        Njaaa ... jow ... men skal lige vende mig til at den er så kraftig i smagen, og at den hænger så længe i munden ... men jow.

                        Sidder og tænker på hvad forskellen er ... tror det ligger i at aromaen ikke kan flygte så godt og at en omhældning fra shotglas til latteglas er aldeles uoptimalt.

                        Og det syntes, som om at det ikke, som tidligere påstået, er i skummet ... men hele koppen at smagen er bedre/kraftigere.

                        Test fortsætter ...:cheer:
                        Administrator på EspressoBar
                        Nuova Simonelli Appia 1.GR.
                        Mazzer Kony Electronic

                        Comment


                        • #13
                          Re:Anyone ...

                          Jeg vil straks melde mig ind i testpanelet.
                          Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

                          La Marzocco GS/3
                          Baratza Forté
                          Bestmax filter


                          1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

                          Comment


                          • #14
                            Re:Anyone ...

                            MoBak wrote:
                            Jeg vil straks melde mig ind i testpanelet.
                            Så er det testet, og jeg melder mig hermed ud af testpanelet igen :blush:

                            Jeg foretrækker helt sikkert en "classic"
                            Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

                            La Marzocco GS/3
                            Baratza Forté
                            Bestmax filter


                            1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

                            Comment


                            • #15
                              Re:Anyone ...

                              MoBak wrote:
                              MoBak wrote:
                              Jeg vil straks melde mig ind i testpanelet.
                              Så er det testet, og jeg melder mig hermed ud af testpanelet igen :blush:

                              Jeg foretrækker helt sikkert en "classic"
                              Okay .. men hvad er din oplevelse??
                              Administrator på EspressoBar
                              Nuova Simonelli Appia 1.GR.
                              Mazzer Kony Electronic

                              Comment

                              Working...
                              X