Opslag

Collapse
No announcement yet.

Stamping

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Stamping

    Jeg synes det er lidt svært at stampe kaffen så overfladen er jævn.

    Der er altid tendens til at hælde lidt til den ene eller anden side. Jeg bruger en fin ALU-stamper fra risteriet.

    Det er svært fordi stamperen er ca. 1 mm mindre end selve filteret og man kan derfor godt stampe den skæv hvis vægten ikke er præcis i midten af stamperen.

    Er det bare øvelse der gør mester, eller er der andre tips?
    --
    Rocket Giotto
    Ascaso i2
    Gene Café 101

  • #2
    Re:Stamping

    Hej Mowgly
    Det er et spørgsmål om øvelse, og det kan godt tage noget tid før man får den rette hældning.
    Et godt tip er ikke at stampe for hårdt, så er det nemmere at opnå den rette hældning.
    Når du får styr på dette kan du øge dit stampetryk hvis det er nødvendigt.
    Held og lykke
    Coff

    Izzo Alex Duetto
    Ascaso I-mini
    Iroast2
    Xpressivo Presso Barista


    Solis Maestro Plus

    Handpresso

    En dobbelt Espresso i hånden, er bedre end to hænder i Espressoen !!!

    Comment


    • #3
      Re:Stamping

      Prøv at holde albuen lige over stamperen. Altså så armen står lodret op i luften over filteret. Det gør det lidt nemmere
      Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

      La Marzocco GS/3
      Baratza Forté
      Bestmax filter


      1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

      Comment

      Working...
      X