Opslag

Collapse
No announcement yet.

25 sek forløb

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • 25 sek forløb

    Jeg er lidt i tvivl om det optimale forløb af de magiske 25 sekunder...

    Mange steder ser jeg at farven på kaffen hele tiden er crema-farvet - altså fra det først sekund man starter brygningen. Det resulterer i en kaffe med rigtig meget crema - måske 2/3, som naturligvis langsomt svinder.

    Men når jeg brygger herhjemme starten farven med at være helt sort og går efter ca. 5-8 sekunder over i crema-farven og fortsætter således.
    Der er mindre crema på mit resultat.

    Nogle kommentarer til dette?
    --
    Rocket Giotto
    Ascaso i2
    Gene Café 101

  • #2
    Re:25 sek forløb

    Tilføjelse:

    Da jeg skiftede bønnerne til UNO kom der også crema fra starten på min egen - så det var i mit tilfælde bønnerne som gjorde forskellen
    --
    Rocket Giotto
    Ascaso i2
    Gene Café 101

    Comment


    • #3
      Re:25 sek forløb

      mowgly wrote:
      Tilføjelse:

      Da jeg skiftede bønnerne til UNO kom der også crema fra starten på min egen - så det var i mit tilfælde bønnerne som gjorde forskellen
      Når vi snakker ordenlig kaffe kommer man ikke uden om de fire italienske m\'er

      Miscela: blend
      Macinadosatore: kværn
      Macchina: maskine
      Mano: dig selv (som regl det svagestte led inch
      Michael EPO Rasmussen

      Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche

      Comment

      Working...
      X