Hej Kaffe eksperter.
Som novice skal man jo kæmpe sig frem.
Så det gør jeg, har fået justeret min nyerhvervet Rocky kværn til (lige omkring 11) jeg er også ved at ramme de 25 sec. Men kaffen starter som sort og glider så over i den brune creme farve, bør den ikke være creme hele tiden?
Når jeg tager filtret af, er massen ikke våd, men fugtig som den skal, men der er dog krater i overfladen (ikke meget) er det et tegn på at min tamping, stadig lader meget tilbage at ønske?
Håber i kan få mig rettet ind.
Hilsen Henrik
Som novice skal man jo kæmpe sig frem.
Så det gør jeg, har fået justeret min nyerhvervet Rocky kværn til (lige omkring 11) jeg er også ved at ramme de 25 sec. Men kaffen starter som sort og glider så over i den brune creme farve, bør den ikke være creme hele tiden?
Når jeg tager filtret af, er massen ikke våd, men fugtig som den skal, men der er dog krater i overfladen (ikke meget) er det et tegn på at min tamping, stadig lader meget tilbage at ønske?
Håber i kan få mig rettet ind.
Hilsen Henrik
Comment