Hej Kaffe eksperter.
Arbejder stadig med tekniken.. Og har brug for lidt råd (igen)
Køre på Lavazza som træning bønner (Pienaroma 100% arabica)
Køre på Rocky på grad 10.
Tamper med 20 kg (klik måtte)
Gennemløbet passer på tid ved dobbelt filet, jf. måleglas og kronometer.
Men syntes kun der kommer et 2-4 mm lag brun skum på.. Hvad gør jeg galt?
Ps.: Hvorfor mon kæresten ryster på hovedet, når jeg brygger kaffe?
Hilsen i sommervarmen
Henrik
Arbejder stadig med tekniken.. Og har brug for lidt råd (igen)
Køre på Lavazza som træning bønner (Pienaroma 100% arabica)
Køre på Rocky på grad 10.
Tamper med 20 kg (klik måtte)
Gennemløbet passer på tid ved dobbelt filet, jf. måleglas og kronometer.
Men syntes kun der kommer et 2-4 mm lag brun skum på.. Hvad gør jeg galt?
Ps.: Hvorfor mon kæresten ryster på hovedet, når jeg brygger kaffe?
Hilsen i sommervarmen
Henrik
Comment