Opslag

Collapse
No announcement yet.

Lidt mere nybegynder.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Lidt mere nybegynder.

    Hej Kaffe eksperter.

    Arbejder stadig med tekniken.. Og har brug for lidt råd (igen)

    Køre på Lavazza som træning bønner (Pienaroma 100% arabica)

    Køre på Rocky på grad 10.

    Tamper med 20 kg (klik måtte)

    Gennemløbet passer på tid ved dobbelt filet, jf. måleglas og kronometer.

    Men syntes kun der kommer et 2-4 mm lag brun skum på.. Hvad gør jeg galt?

    Ps.: Hvorfor mon kæresten ryster på hovedet, når jeg brygger kaffe?
    Hilsen i sommervarmen

    Henrik
    Henrik Palshøj

  • #2
    Re:Lidt mere nybegynder.

    Et hurtigt bud er, at bønnerne er for gamle, altså ristet for længe siden...

    Comment


    • #3
      Re:Lidt mere nybegynder.

      Lyder som en god grund, vil forsøge med nogle frisk ristede..

      Formoder at det var cremaen svaret gik på :laugh:

      Hilsen Henrik
      Henrik Palshøj

      Comment


      • #4
        Re:Lidt mere nybegynder.

        Haha, principielt kan det vel gå på begge dele I øvrigt får du da crema, så helt skidt er det vel ikke. Der er rigtig fare på færde, hvis det første kaffe er sort og der efterfølgende kommer en tynd, bleg crema ud...

        Comment


        • #5
          Re:Lidt mere nybegynder.

          Hvis det ikke var kaffen snakken gik på ville svaret være... Pencilen :lol:
          Henrik Palshøj

          Comment

          Working...
          X